Product

Γερμανοελληνικό λεξικό

Product

Γερμανοελληνικό λεξικό νομικής ορολογίας

Γερμανοελληνικό λεξικό νομικής ορολογίας

Κωδικός:
10516
Description: 

Ο πρώτος τόμος του γερμανοελληνικού λεξικού νομικής ορολογίας (Α-Κ) στις 1038 σελίδες του σε 60.000 περίπου όρους περιλαμβάνει τη βασική ορολογία και βιβλιογραφία όλων σχεδόν των κλάδων της Νομικής Επιστήμης καθώς και όρους των Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών.
Τα λήμματα συνοδεύονται συχνά από παραπομπές στις διατάξεις των νόμων και στους συγγραφείς και κατά κανόνα εντάσσονται σε φράσεις που δείχνουν τις ειδικές σημασίες τους στους επιμέρους δικαιϊκούς κλάδους.

52,65 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο πρώτος τόμος του γερμανοελληνικού λεξικού νομικής ορολογίας (Α-Κ) στις 1038 σελίδες του σε 60.000 περίπου όρους περιλαμβάνει τη βασική ορολογία και βιβλιογραφία όλων σχεδόν των κλάδων της Νομικής Επιστήμης καθώς και όρους των Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών. Τα λήμματα συνοδεύονται συχνά από παραπομπές στις διατάξεις των νόμων και στους συγγραφείς και κατά κανόνα εντάσσονται σε φράσεις που δείχνουν τις ειδικές σημασίες τους στους επιμέρους δικαιϊκούς κλάδους.
Subtitle: 
Α-Κ
Publications Date: 
1995
Book ISBN: 
960-301-195-9
Book pages: 
1061
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο αναπληρωτής Καθηγητής Αθανάσιος Γ. ΚαΪσης σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ως υπότροφος του DAAD, στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης. Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Χαϊδελβέργης, Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω, επί σειρά ετών επιστημονικός συνεργάτης του Ινστιτούτου Ιδιωτικού Διεθνούς και Αλλοδαπού Οικονομικού Δικαίου του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης, διδάσκει από το 1978 στο Νομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Αστικό Δικονομικό Δίκαιο. Δίδαξε νομική ορολογία σε κοινοτικά σεμινάρια στο Λουξεμβούργο και τις Βρυξέλλες, στο πρώην Κέντρο Μεταφράσεως και Διερμηνείας στην Κέρκυρα καθώς και στο πλαίσιο του Κοινοτικού προγράμματος "Έρασμος", στα Πανεπιστήμια Θεσσαλονίκης και Αννοβέρου.

Subtitle: 
Α-Κ
Publications Date: 
1995
Book ISBN: 
960-301-195-9
Book pages: 
1061
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο