Product

Γεωγραφικά 3

Product

Γεωγραφικά πληροφοριακά συστήματα

Γεωγραφικά δεδομένα: Εισαγωγή στις τεχνολογίες συλλογής

Κωδικός:
171576
Description: 

Η επιτακτική ανάγκη συλλογής γεωγραφικών δεδομένων οδήγησε από το μακρινό παρελθόν στην ανάπτυξη κατάλληλων μεθοδολογιών και τεχνολογιών, οι οποίες εξελίχθηκαν στα σύγχρονα επιστημονικά πεδία.

Στόχος του παρόντος συγγράμματος είναι η παρουσίαση των βασικών αρχών των επιστημών συλλογής της χωρικής (γεωμετρικής) διάστασης των γεωγραφικών δεδομένων και συγκεκριμένα της Γεωδαισίας, Τοπογραφίας, της Φωτογραμμετρίας, της Τηλεπισκόπησης και της Χαρτομετρίας.

13,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η επιτακτική ανάγκη συλλογής γεωγραφικών δεδομένων οδήγησε από το μακρινό παρελθόν στην ανάπτυξη κατάλληλων μεθοδολογιών και τεχνολογιών, οι οποίες εξελίχθηκαν στα σύγχρονα επιστημονικά πεδία. Στόχος του παρόντος συγγράμματος είναι η παρουσίαση των βασικών αρχών των επιστημών συλλογής της χωρικής (γεωμετρικής) διάστασης των γεωγραφικών δεδομένων και συγκεκριμένα της Γεωδαισίας, Τοπογραφίας, της Φωτογραμμετρίας, της Τηλεπισκόπησης και της Χαρτομετρίας. Το περιεχόμενο οργανώνεται σε πέντε Κεφάλαια κι απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς σπουδαστές Τμημάτων με συνάφεια στις Γεωεπιστήμες, ενώ μπορεί να αποτελέσει χρήσιμο εισαγωγικό εγχειρίδιο για επαγγελματίες κι εκπαιδευτικούς.
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-6759-53-9
Book pages: 
158
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-6759-53-9
Book pages: 
158
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο