Product

Γεωμετρία

Product

Γεωμετρία Α΄ γενικού λυκείου

Γεωμετρία

Κωδικός:
104675
Manufacturer: 
Description: 

Η Γεωμετρία είναι ένα από τα λίγα μαθήματα που το περιεχόμενό τους και μόνο θα μπορούσε να αποτελέσει ισχυρό κίνητρο για το ενδιαφέρον του μαθητή. Η λογική δομή που κατ' εξοχήν την χαρακτηρίζει έλκει κάθε σκεπτόμενο μυαλό.
Η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση της δεκαετίας του 60 υποβάθμισε τη Γεωμετρία στα σχολικά προγράμματα. Αν και η μεταρρύθμιση αυτή κρίθηκε απ' όλους ως μεγάλη αποτυχία, η Γεωμετρία δεν ξαναβρήκε την χαμένη της αξία. Γι αυτό κρίνεται ιδιαίτερα απαραίτητο ένα μάθημα Γεωμετρίας στο πρόγραμμα ενός Παιδαγωγικού Τμήματος.

19,17 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Γεωμετρία είναι ένα από τα λίγα μαθήματα που το περιεχόμενό τους και μόνο θα μπορούσε να αποτελέσει ισχυρό κίνητρο για το ενδιαφέρον του μαθητή. Η λογική δομή που κατ' εξοχήν την χαρακτηρίζει έλκει κάθε σκεπτόμενο μυαλό. Η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση της δεκαετίας του 60 υποβάθμισε τη Γεωμετρία στα σχολικά προγράμματα. Αν και η μεταρρύθμιση αυτή κρίθηκε απ' όλους ως μεγάλη αποτυχία, η Γεωμετρία δεν ξαναβρήκε την χαμένη της αξία. Γι αυτό κρίνεται ιδιαίτερα απαραίτητο ένα μάθημα Γεωμετρίας στο πρόγραμμα ενός Παιδαγωγικού Τμήματος. Το βιβλίο αυτό γράφτηκε για να εξυπηρετήσει τη διδασκαλία ενός τέτοιου μαθήματος στο Π.Τ.Δ.Ε. του Α.Π.Θ. Σ' αυτή την έκδοση επιχειρήθηκαν κάποιες βελτιώσεις. Μεταξύ των άλλων έχει προστεθεί και μία παράγραφος με τις λύσεις των ασκήσεων που προτείνονται.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-431-993-0
Book pages: 
332
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-431-993-0
Book pages: 
332
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη