Product

Για μια καλύτερη φροντίδα της ψυχικής υγείας

Product

Για μια κοινοτική δομή και μια αυτοδιαχείριση του χώρου

Για μια καλύτερη φυσική αγωγή

Κωδικός:
92394
Description: 

Ένα βιβλίο για να κάνετε το μάθημα της φυσικής αγωγής πιο αποδοτικό, πιο χρήσιμο και πιο ευχάριστο. Απευθύνεται στους καθηγητές και στις καθηγήτριες φυσικής αγωγής που ονειρεύονται μία καλύτερη φυσική αγωγή, που ενθουσιάζονται με το μάθημα, που προσπαθούν και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους κάθε μέρα, ανεξάρτητα από τις καλές ή κακές συνθήκες υποδομής και οργάνωσης στα σχολεία τους. Ένα πλήθος πρακτικών παραδειγμάτων θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε ουσιαστικά, αποτελεσματικά και διασκεδαστικά μαθήματα.

37,53 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα βιβλίο για να κάνετε το μάθημα της φυσικής αγωγής πιο αποδοτικό, πιο χρήσιμο και πιο ευχάριστο. Απευθύνεται στους καθηγητές και στις καθηγήτριες φυσικής αγωγής που ονειρεύονται μία καλύτερη φυσική αγωγή, που ενθουσιάζονται με το μάθημα, που προσπαθούν και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους κάθε μέρα, ανεξάρτητα από τις καλές ή κακές συνθήκες υποδομής και οργάνωσης στα σχολεία τους. Ένα πλήθος πρακτικών παραδειγμάτων θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε ουσιαστικά, αποτελεσματικά και διασκεδαστικά μαθήματα. Στο βιβλίο θα βρείτε τεκμηριωμένες απαντήσεις σε ερωτήματα όπως: "Πώς να παρακινήσετε τους μαθητές να συμμετέχουν με μεγαλύτερη διάθεση", "πώς να οργανώσετε το μάθημα με ένα πρόγραμμα στόχων", "ποια κατεύθυνση να δώσετε στο μάθημα", "πώς να χρησιμοποιήσετε ψυχολογικές τεχνικές για να μαθαίνουν καλύτερα οι μαθητές", "πώς να χρησιμοποιήσετε αμοιβές και ποινές", "πώς να αναπτύξετε ένα θετικό κλίμα στην τάξη", "πώς να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά διαφορετικά στυλ διδασκαλίας" και "πώς να αναπτύξετε την πειθαρχία στην τάξη". Τα θέματα αυτά είναι χρήσιμα για όλες τις ειδικότητες των εκπαιδευτικών. Επίσης, μπορείτε να μάθετε για το "πώς θα αναπτύξετε στους μαθητές θετικές στάσεις για την άσκηση", "πώς θα τους μεταδώσετε πληροφορίες για τη σχέση της άσκησης με την υγεία", και να δείτε παραδείγματα προγραμμάτων για την πρόληψη του καπνίσματος στο σχολείο, για τον έλεγχο της επιθετικής συμπεριφοράς, τον έλεγχο του στρες, καθώς και για την υγιεινή διατροφή πάντα σε σχέση με την άσκηση. Όλα τα θέματα προσεγγίζονται μέσω σύγχρονων θεωριών της ψυχολογίας, της παιδαγωγικής, της μεθοδικής διδακτικής, πλήθος παραδειγμάτων και απαντήσεων σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί καθημερινά στα σχολεία τους. Η φυσική αγωγή μπορεί και πρέπει να είναι και ευχάριστη και διδακτική ταυτόχρονα, μεταδίδοντας στους μαθητές μία θετική φιλοσοφία για τη ζωή γενικότερα.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8183-36-7
Book pages: 
419
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Αθανάσιος Παπαϊωάννου είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΑΠΘ. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο του Manchester στην Αγγλία, απ' όπου πήρε τον τίτλο του Master of Philosophy και το διδακτορικό δίπλωμα.
Είναι εκλεγμένο μέλος της International Society of Sport Psychology και μέλος της συντακτικής επιτροπής διεθνών περιοδικών. Οι εργασίες του έχουν δημοσιευτεί σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στην παρακίνηση στο σχολείο και στους χώρους άθλησης, στις υγιείς και επικίνδυνες συμπεριφορές των εφήβων, στην υπευθυνότητα και στην επιθετικότητα. Του αρέσει η άσκηση, το διάβασμα και οι συζητήσεις με καλούς φίλους.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8183-36-7
Book pages: 
419
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο