Product

Για μια πολιτική προώθησης της απασχόλησης και καταπολέμησης της ανεργίας

Product

Για μια πολιτική της μέριμνας (care) σ’ έναν ευάλωτο κόσμο

Για μια πολιτική της κουλτούρας

Κωδικός:
87561
Description: 

Η ιδέα αυτού του βιβλίου αναταράχτηκε μέσα μου για πολλά χρόνια, ώσπου σκέψεις και καημοί φούσκωσαν, με πλημμύρισαν, κι άδειασαν όλα πάνω στο χαρτί μέσα σε λίγες εβδομάδες. Αν, λοιπόν, ο αναγνώστης διαπιστώσει πως οι σελίδες που ακολουθούν έχουν κάποια αμεσότητα, δε θα λαθέψει. Δεν αποκλείεται έτσι το βιβλίο αυτό να γίνει ελκυστικότερο από άλλα, τα οποία, ξεκινώντας από ενδόσιμα διαφορετικά κι' αλλού στοχεύοντας, δείχνοντας την ερμητική πλευρά της κουλτούρας, όχι την ποιοτική της διάσταση, το ανθρώπινο πρόσωπό της και τα στοιχεία που περικλείει.[...]

5,60 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η ιδέα αυτού του βιβλίου αναταράχτηκε μέσα μου για πολλά χρόνια, ώσπου σκέψεις και καημοί φούσκωσαν, με πλημμύρισαν, κι άδειασαν όλα πάνω στο χαρτί μέσα σε λίγες εβδομάδες. Αν, λοιπόν, ο αναγνώστης διαπιστώσει πως οι σελίδες που ακολουθούν έχουν κάποια αμεσότητα, δε θα λαθέψει. Δεν αποκλείεται έτσι το βιβλίο αυτό να γίνει ελκυστικότερο από άλλα, τα οποία, ξεκινώντας από ενδόσιμα διαφορετικά κι' αλλού στοχεύοντας, δείχνοντας την ερμητική πλευρά της κουλτούρας, όχι την ποιοτική της διάσταση, το ανθρώπινο πρόσωπό της και τα στοιχεία που περικλείει.[...] (Από τον πρόλογο του βιβλίου)
Publications Date: 
1990
Book ISBN: 
960-8494-00-1
Book pages: 
347
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Δημήτρης Αθανασόπουλος Σ. είναι απόφοιτος της γαλλικής Ε. Ν. Α. (Ecole nationale d' administration) και Διδάκτωρ πολιτικών επιστημών Παρισίων (doctorat d'etat). Από το 1974 ως το 1981 υπηρέτησε ως πρέσβης - μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ και από το Σεπτέμβριο του 1989 είναι Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης -ΕΚΔΔ.

Publications Date: 
1990
Book ISBN: 
960-8494-00-1
Book pages: 
347
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο