Product

Για την αγάπη

Product

Για την αγάπη με αγάπη

Για την αγάπη ενός παιδιού

Κωδικός:
12929
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Στα 1987, η Μπέτι Μαχμουντί κέρδισε το θαυμασμό όλου του κόσμου όταν κατάφερε, μέσα από μύριες περιπέτειες, να δραπετεύσει μαζί με την κόρη της, από την Τεχεράνη όπου την κρατούσε αιχμάλωτη ο άντρα της. Πάνω από 20 εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο διάβασαν το βιβλίο της "Ποτέ χωρίς την κόρη μου" με κομμένη την ανάσα και άρχισαν να συνειδητοποιούν τα προβλήματα που παρουσιάζονται σ' ένα γάμο και πολύ περισσότερο στα παιδιά, όταν οι γονείς προέρχονται από διαφορετικούς πολιτιστικά χώρους.

13,82 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στα 1987, η Μπέτι Μαχμουντί κέρδισε το θαυμασμό όλου του κόσμου όταν κατάφερε, μέσα από μύριες περιπέτειες, να δραπετεύσει μαζί με την κόρη της, από την Τεχεράνη όπου την κρατούσε αιχμάλωτη ο άντρα της. Πάνω από 20 εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο διάβασαν το βιβλίο της "Ποτέ χωρίς την κόρη μου" με κομμένη την ανάσα και άρχισαν να συνειδητοποιούν τα προβλήματα που παρουσιάζονται σ' ένα γάμο και πολύ περισσότερο στα παιδιά, όταν οι γονείς προέρχονται από διαφορετικούς πολιτιστικά χώρους. Με το βιβλίο αυτό, προσφέρει μια ανεκτίμητη βοήθεια σε όλους όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο με το δικό της πρόβλημα. Με τρόπο απλό και συγκινητικά άμεσο, μοιράζεται μαζί τους τις εμπειρίες της και τους βοηθά να αντιληφθούν ότι η περίπτωσή τους δεν είναι μοναδική. Η Μπέτι περιγράφει την κάθε μία δραματική ιστορία με την ευαισθησία του ανθρώπου που έχει γνωρίσει τον ίδιο πόνο και νιώθει βαθιά την υποχρέωση να βοηθήσει.
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-274-105-8
Book pages: 
388
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Betty Mahmoody ήταν μια διαζευγμένη νοικοκυρά όταν γνώρισε το γιατρό Μαχμουντί στο νοσοκομείο του Κάρσον Σίτι, όπου εκείνη νοσηλεύθηκε για ένα διάστημα. Η σχέση τους κατέληξε σε γάμο από τον οποίο γεννήθηκε η κόρη τους Μαχτόμπ. Τέσσερα χρόνια μετά αποφάσισαν να επισκεφθούν την οικογένεια του Μουντί, στην Τεχεράνη. Εκείνος πήρε την απόφαση να μείνουν για πάντα εκεί και άρχισε να συμπεριφέρεται σαν τύραννος κρατώντας τη γυναίκα και την κόρη του σχεδόν αιχμάλωτες. Με υπεράνθρωπες προσπάθειες και μέσα από απερίγραπτες περιπέτειες, η Μπέτι Μαχμουντί κατόρθωσε να δραπετεύσει μαζί με την κόρη της και να γυρίσει στην Αμερική.
Σε συνεργασία με τον Ουίλιαμ Χόφερ έγραψε και εξέδωσε το βιβλίο "Ποτέ χωρίς την κόρη μου" το οποίο γυρίστηκε και ταινία. Από τότε ασχολείται με τα προβλήματα παιδιών που προέρχονται από παρόμοιους γάμους και ίδρυσε την οργάνωση "Ένας Κόσμος για Παιδιά". Ταξιδεύει σ' ολόκληρο τον κόσμο δίνοντας διαλέξεις πάνω σ΄ αυτό το θέμα.

Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-274-105-8
Book pages: 
388
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο