Product

Για όσους ζουν μόνοι

Product

Για όσους λένε ότι, δεν υπάρχει κόλαση

Για όσους κάνουν πολλά

Κωδικός:
106365
Description: 

Tο βιβλίο αυτό εξετάζει τη συμπεριφορά των ανθρώπων που ξεπερνούν τα όρια της αντοχής τους στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν, να κάνουν ή να γίνουν κάτι περισσότερο από ό,τι είναι. Οι υποχρεώσεις, τα σχέδια, οι στόχοι ή απλά η ανάγκη επιβίωσής τους στον έντονο ανταγωνισμό σιγά σιγά τους εξαντλούν, και τελικά μένουν με πολύ λιγότερα.

10,85 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Tο βιβλίο αυτό εξετάζει τη συμπεριφορά των ανθρώπων που ξεπερνούν τα όρια της αντοχής τους στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν, να κάνουν ή να γίνουν κάτι περισσότερο από ό,τι είναι. Οι υποχρεώσεις, τα σχέδια, οι στόχοι ή απλά η ανάγκη επιβίωσής τους στον έντονο ανταγωνισμό σιγά σιγά τους εξαντλούν, και τελικά μένουν με πολύ λιγότερα. Ο συγγραφέας αναλύει τη λογική αυτής της συμπεριφοράς και καταλήγει ότι τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Προτρέπει να βρούμε το κουράγιο να αξιολογούμε τις καταστάσεις, να λέμε "όχι" και να επικεντρωνόμαστε σ' εκείνα τα πράγματα που μας ευχαριστούν πραγματικά και μας κάνουν ευτυχισμένους που ζούμε.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-535-459-4
Book pages: 
132
Book Dimensions: 
15χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Μπράντλι Τρέβορ Γκριβ, εκτός από συγγραφέας συναρπαστικών και ψυχαγωγικών βιβλίων, αρκετά από τα οποία έγιναν σε σύντομο χρονικό διάστημα μπεστ σέλερ, τόσο στην Αυστραλία όσο και στην Ευρώπη και τις Η.Π.Α., είναι επίσης καλλιτέχνης, σκιτσογράφος, δημιουργός και σκηνοθέτης κινουμένων σχεδίων, σχεδιαστής επίπλων και παιχνιδιών, σεναριογράφος και πρώην αλεξιπτωτιστής.
Ζει στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-535-459-4
Book pages: 
132
Book Dimensions: 
15χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο