Product

Γιόγκα για υγεία και ευεξία

Product

Γιόγκα σε 15 λεπτά

Γιόγκα Νίντρα

Κωδικός:
139481
Manufacturer: 
Description: 

Η Γιόγκα Νίντρα είναι μια απλή αλλά ταυτόχρονα βαθιά τεχνική, την οποία διασκεύασε ο Σουάμι Σατυανάντα Σαρασουάτι από την παραδοσιακή ταντρική πρακτική της νυάσα. Το βιβλίο αυτό επεξηγεί τη θεωρία της Γιόγκα Νίντρα τόσο με γιογκικούς όσο και με επιστημονικούς όρους και περιλαμβάνει απομαγνητοφωνημένα μαθήματα από τη διδασκαλία στην τάξη.

24,21 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Γιόγκα Νίντρα είναι μια απλή αλλά ταυτόχρονα βαθιά τεχνική, την οποία διασκεύασε ο Σουάμι Σατυανάντα Σαρασουάτι από την παραδοσιακή ταντρική πρακτική της νυάσα. Το βιβλίο αυτό επεξηγεί τη θεωρία της Γιόγκα Νίντρα τόσο με γιογκικούς όσο και με επιστημονικούς όρους και περιλαμβάνει απομαγνητοφωνημένα μαθήματα από τη διδασκαλία στην τάξη. Παρουσιάζει επίσης τις πολλαπλές εφαρμογές αυτής της ευέλικτης τεχνικής, η οποία έχει χρησιμοποιηθεί στη βαθιά χαλάρωση, στη διαχείριση και τη θεραπεία του άγχους, στην ενίσχυση της μαθησιακής διαδικασίας στο χώρο της εκπαίδευσης, στην εναρμόνιση των βαθύτερων ασυνείδητων δυνάμεων και στην αφύπνιση του εσωτερικού δυναμικού και, επίσης, ως τεχνική διαλογισμού. Το βιβλίο περιλαμβάνει και μια εκτενή παρουσίαση επιστημονικών ερευνών.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-89990-2-2
Book pages: 
292
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σουάμι Σατυανάντα Σαρασουάτι γεννήθηκε στην Αλμόρα, στο Ούτταρ Πραντές, το 1923. Το 1943 συνάντησε τον Σουάμι Σιβανάντα στο Ρισικές και μυήθηκε στην ντασνάμι σαννυάσα. Το 1955 άφησε το άσραμ του γκούρου του για να ζήσει ως περιπλανώμενος επαίτης και εν συνεχεία ίδρυσε τη Διεθνή Αδελφότητα της Γιόγκα (International Yoga Fellowship) το 1963 και τη Σχολή Γιόγκα του Μπιχάρ (Bihar School of Yoga) το 1964. Μέσα στα επόμενα 20 χρόνια περιόδευσε σε όλο τον κόσμο και συνέγραψε πάνω από 80 βιβλία. Το 1987 ίδρυσε το Σιβανάντα Μαθ (Sivananda Math), ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα για την ανάπτυξη της αγροτικής κοινότητας, και το Ίδρυμα Γιογκικών Ερευνών (Yoga Research Foundation). Το 1988 απαρνήθηκε τη μέχρι τότε αποστολή του, υιοθέτησε την κσέτρα σαννυάσα και ζει σήμερα ως παραμχάμσα σαννυάσιν.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-89990-2-2
Book pages: 
292
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο