Product

Γιώργος Πανουσόπουλος

Product

Γιώργος Σαραντάρης

Γιώργος Παπανδρέου

Κωδικός:
83852
Manufacturer: 
Description: 

Αναζητήσατε τον άνθρωπο!
Ο Γιώργος Παπανδρέου από την πρώτη νεανική ηλικία, μαθητής έφηβος, σπουδαστής, εργαζόμενος, δραστήριος πολίτης· παντού και πάντα.
Την αλήθεια αναζητήσαμε, μέσα από τις όσες διηγήσεις και συνεντεύξεις συλλέξαμε σταγόνα-σταγόνα από τον φίλο και συμμαθητή, τον συνεργάτη, τον συνάδελφο πολιτικό, με τον τρόπο μας και με το χέρι στην καρδιά.
Δεκαπέντε μέρες ήταν πολύ λίγες -ακόμα και οι είκοσι πέντε, εντέλει-, για να ιχνηλατήσουμε την προσωπική του διαδρομή.

19,26 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αναζητήσατε τον άνθρωπο! Ο Γιώργος Παπανδρέου από την πρώτη νεανική ηλικία, μαθητής έφηβος, σπουδαστής, εργαζόμενος, δραστήριος πολίτης· παντού και πάντα. Την αλήθεια αναζητήσαμε, μέσα από τις όσες διηγήσεις και συνεντεύξεις συλλέξαμε σταγόνα-σταγόνα από τον φίλο και συμμαθητή, τον συνεργάτη, τον συνάδελφο πολιτικό, με τον τρόπο μας και με το χέρι στην καρδιά. Δεκαπέντε μέρες ήταν πολύ λίγες -ακόμα και οι είκοσι πέντε, εντέλει-, για να ιχνηλατήσουμε την προσωπική του διαδρομή. Πετύχαμε ή όχι; Με ήσυχη συνείδηση περιμένουμε τον χρόνο να δείξει· και εσάς, τους πολίτες, να κρίνετε.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-216-174-4
Book pages: 
159
Book Dimensions: 
14χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Μαρίνα Αννίνου γεννήθηκε το 1947 στο Κάιρο. Η πολυπολιτισμική Αίγυπτος εκείνων των ετών τη μύησε από πολύ νωρίς στη διεθνή κουζίνα. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά το επάγγελμα που διάλεξε είχε σχέση με τη μεγάλη αγάπη της, το βιβλίο. Το 1970, άνοιξε το βιβλιοπωλείο "Quartier Latin" και ίδρυσε τις "Εκδόσεις Ερμείας", που το 1978 ενώθηκαν με τον εκδοτικό οίκο "Γαλαξίας". Στη δεκαετία του '90 εμπνεύστηκε και άρχισε να εκδίδει μια πρωτότυπη σειρά βιβλίων, πολιτισμού και γαστρονομίας, συνδυασμό μαγειρικής με λογοτεχνία, ελληνικής και ξένης, ζωγραφική, μουσική. Στη σειρά συμμετέχει και ως ερανίστρια. Τα τελευταία χρόνια εξέδωσε το μοναδικό ελληνικό γαστρονομικό - ταξιδιωτικό περιοδικό.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-216-174-4
Book pages: 
159
Book Dimensions: 
14χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο