Product

Γλυκά στιγμής

Product

Γλυκά του κόσμου

Γλυκά της Μεσογείου

Κωδικός:
89111
Description: 

Αντλώντας τα αρώματα, τα χρώματα και τις γεύσεις τους από την αγκαλιά της Μεσογείου, στις υπέροχες συνταγές που περιλαμβάνονταν στο πρώτο βιβλίο του δημιουργού του Fresh, Στέλιου Παρλιάρου, "Εύκρατες γεύσεις", προστέθηκαν νέες μεσογειακές συνταγές, και όλες μαζί, μέσα από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες των γλυκών, συνθέτουν μια πολύτιμη συλλογή που δεν πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη κανενός φίλου των γλυκών γεύσεων.

31,15 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αντλώντας τα αρώματα, τα χρώματα και τις γεύσεις τους από την αγκαλιά της Μεσογείου, στις υπέροχες συνταγές που περιλαμβάνονταν στο πρώτο βιβλίο του δημιουργού του Fresh, Στέλιου Παρλιάρου, "Εύκρατες γεύσεις", προστέθηκαν νέες μεσογειακές συνταγές, και όλες μαζί, μέσα από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες των γλυκών, συνθέτουν μια πολύτιμη συλλογή που δεν πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη κανενός φίλου των γλυκών γεύσεων. Το βιβλίο περιλαμβάνει: Ζαχαροπλαστικά μυστικά, γάλα και γιαούρτι, γεύσεις με φρούτα, τάρτες και πίτες, αρωματισμένες γεύσεις, μπισκότα και κέικ, μαρμελάδες και ζελέ, όλα φτιαγμένα με προϊόντα που βγάζει η ελληνική γη.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-08-0339-0
Book pages: 
203
Book Dimensions: 
29χ27
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Στέλιος Παρλιάρος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1959. Τελειώνοντας το γυμνάσιο ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει. Ανακαλύπτει τη ζαχαροπλαστική και της αφιερώνεται. Το 1980 δημιουργεί το Fresh και αλλάζει την πορεία της ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα. Σπουδάζει στο Παρίσι στον Ecole Le Notre, στη σχολή ζαχαροπλαστικής Escoffier του ξενοδοχείου Ritz, στη Λυών στη σχολή Valrhona και τέλος στον διάσημο Fauchon. Διδάσκει τα μυστικά της τεχνικής του σε σεμινάρια και εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση αποκαλύπτωντας τη... γλυκιά ζωή.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-08-0339-0
Book pages: 
203
Book Dimensions: 
29χ27
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο