Product

Γλυκά της Μεσογείου

Product

Γλυκά του κουταλιού

Γλυκά του κόσμου

Κωδικός:
130633
Description: 

Μέσα από το βιβλίο αυτό θα ταξιδέψετε στην Αμερική, στην Ασία, στην Αυστραλία και στην Αφρική (το ευρωπαϊκό μέρος του ταξιδιού περιέχεται στον προηγούμενο τόμο με τίτλο "Γλυκαθείτε ευρωπαϊκά") και θα γνωρίσετε ιστορίες και συνταγές που ίσως δεν ξανακούσατε ή ούτε καν φανταζόσασταν. Το ταξίδι σας θα τελειώσει με τα γλυκά που έφτιαξα χρησιμοποιώντας υλικά από Δύση και Ανατολή. Ταξιδέψτε μαζί μου στη χώρα των γλυκών· θα σας αρέσει.

Στέλιος Παρλιάρος

6,40 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μέσα από το βιβλίο αυτό θα ταξιδέψετε στην Αμερική, στην Ασία, στην Αυστραλία και στην Αφρική (το ευρωπαϊκό μέρος του ταξιδιού περιέχεται στον προηγούμενο τόμο με τίτλο "Γλυκαθείτε ευρωπαϊκά") και θα γνωρίσετε ιστορίες και συνταγές που ίσως δεν ξανακούσατε ή ούτε καν φανταζόσασταν. Το ταξίδι σας θα τελειώσει με τα γλυκά που έφτιαξα χρησιμοποιώντας υλικά από Δύση και Ανατολή. Ταξιδέψτε μαζί μου στη χώρα των γλυκών· θα σας αρέσει. Στέλιος Παρλιάρος
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6782-21-2
Book pages: 
159
Book Dimensions: 
24χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Στέλιος Παρλιάρος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1959. Τελειώνοντας το γυμνάσιο ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει. Ανακαλύπτει τη ζαχαροπλαστική και της αφιερώνεται. Το 1980 δημιουργεί το Fresh και αλλάζει την πορεία της ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα. Σπουδάζει στο Παρίσι στον Ecole Le Notre, στη σχολή ζαχαροπλαστικής Escoffier του ξενοδοχείου Ritz, στη Λυών στη σχολή Valrhona και τέλος στον διάσημο Fauchon. Διδάσκει τα μυστικά της τεχνικής του σε σεμινάρια και εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση αποκαλύπτωντας τη... γλυκιά ζωή.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6782-21-2
Book pages: 
159
Book Dimensions: 
24χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο