Product

Γλυκό μας μωράκι

Product

Γλυκό μου αρκουδάκι

Γλυκό με θλιμμένα καρύδια

Κωδικός:
75272
Manufacturer: 
Description: 

Η Δανάη Λουϊζίδου είναι μια ευαίσθητη τριανταπεντάχρονη δικηγόρος. Προέρχεται από ένα κλασικό μεσοαστικό περιβάλλον, είναι παντρεμένη με τον Άλκη και διάγει έναν ευθύγραμμο βίο χωρίς εξάρσεις. Στην δουλειά της είναι μια πολύ καλή αλλά στυγνή επαγγελματίας και σκληρή αντίπαλος για τους αντίδικούς της, ένας άνθρωπος που δεν χάνει εύκολα. Όμως η συναισθηματική της ζωή περνάει μια φάση ανισορροπίας το τελευταίο διάστημα.

9,84 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Δανάη Λουϊζίδου είναι μια ευαίσθητη τριανταπεντάχρονη δικηγόρος. Προέρχεται από ένα κλασικό μεσοαστικό περιβάλλον, είναι παντρεμένη με τον Άλκη και διάγει έναν ευθύγραμμο βίο χωρίς εξάρσεις. Στην δουλειά της είναι μια πολύ καλή αλλά στυγνή επαγγελματίας και σκληρή αντίπαλος για τους αντίδικούς της, ένας άνθρωπος που δεν χάνει εύκολα. Όμως η συναισθηματική της ζωή περνάει μια φάση ανισορροπίας το τελευταίο διάστημα. Αναλαμβάνοντας μια άκρως δύσκολη νομικά περίπτωση μιας κληρονομιάς που έχει πολλά νομικά αδιέξοδα, δεν έχει μόνο να λύσει το μυστήριο της αληθούς θέλησης του κληροδοτούντος αλλά και να αντιμετωπίσει τις ανατροπές που έρχονται στην συναισθηματική της ζωή και τον συναισθηματικό της κόσμο. Ένας άντρας εισβάλει στη ζωή της, ένας χαρισματικός και θεληματικός παλιός γνώριμος από τα φοιτητικά χρόνια, που εκπροσωπεί νομικά τους αντιπάλους της Δανάης, ένας νέος αγαπημένος. Έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή μας που ο καθένας έρχεται να διαλέξει και να επιλέξει ανάμεσα στα "πρέπει" και στα "θέλω". Δίνονται όμως πάντα οι ευκαιρίες που θέλουμε στη ζωή; Μήπως θα πρέπει να φανούμε τολμηροί και να επιλέγουμε την κατάλληλη στιγμή για να πράττουμε; Ποιο είναι το παιχνίδι που μας παίζει η μοίρα ανάμεσα στην τόλμη και την υπομονή; Το βιβλίο αυτό και η ηρωίδα του αναλαμβάνουν να μας καθοδηγήσουν και να μας δείξουν το δρόμο για την ευτυχία.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-8228-39-5
Book pages: 
192
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Χαρά Κοσεγιάν γεννήθηκε στο Ναύπλιο και ζει στη Ρόδο. Σπούδασε στην Αθήνα Κλασική Φιλολογία, είναι διδάκτωρ του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει δημοσιεύσει σειρά άρθρων σε εφημερίδες, μελέτες σε επιστημονικά περιοδικά και έχει κυκλοφορήσει μυθιστορήματα. Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-8228-39-5
Book pages: 
192
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο