Product

Γλώσσα - γένος - φύλο

Product

Γλώσσα C++ με αντικειμενοστραφή προγραμματισμό

Γλώσσα - ιστορία Γ΄ δημοτικού, χρονοταξιδευτές στην Πύλη των Λεόντων

Κωδικός:
73401
Manufacturer: 
Description: 

"Άγγιξα το σπαθί του Αγαμέμνονα, ήπια κρασί από χρυσό κύπελλο, φόρεσα περικεφαλαία από κόκαλα αγριογούρουνων...
Με κυνήγησε ένας ληστής μ' ένα μαχαίρι, μακρύ σαν το χέρι μου. Πώς γλίτωσα; Μόνο εγώ το ξέρω! Ε, καλά, το ξέρουν κι η Δάφνη, η Ελένη και ο Ερμόλαος!
Αμ το άλλο; Μίλησα με τον Οδυσσέα! Το φαντάζεστε; Με τον Οδυσσέα τον ίδιο! Δε με πιστεύετε, ε; Ρωτήστε και το Ζαφείρη. Αν δεν έμπαινε σ' εκείνη την τρύπα, τίποτα απ' όλα αυτά δε θα είχε συμβεί..."

11,56 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Άγγιξα το σπαθί του Αγαμέμνονα, ήπια κρασί από χρυσό κύπελλο, φόρεσα περικεφαλαία από κόκαλα αγριογούρουνων... Με κυνήγησε ένας ληστής μ' ένα μαχαίρι, μακρύ σαν το χέρι μου. Πώς γλίτωσα; Μόνο εγώ το ξέρω! Ε, καλά, το ξέρουν κι η Δάφνη, η Ελένη και ο Ερμόλαος! Αμ το άλλο; Μίλησα με τον Οδυσσέα! Το φαντάζεστε; Με τον Οδυσσέα τον ίδιο! Δε με πιστεύετε, ε; Ρωτήστε και το Ζαφείρη. Αν δεν έμπαινε σ' εκείνη την τρύπα, τίποτα απ' όλα αυτά δε θα είχε συμβεί..." Οι αναγνώστες μέσα από τα απορημένα μάτια των ηρώων που μπλέκονται σε απρόοπτες καταστάσεις και την πλούσια εικονογράφηση θα γνωρίσουν το μυκηναϊκό κόσμο, και όχι μόνο. Πρόκειται για μια διασκεδαστική περιπέτεια που έχει στόχο τη διαθεματική προσέγγιση της ύλης της Γλώσσας, καθώς και μεγάλου μέρους της ύλης της Ιστορίας και της Μελέτης Περιβάλλοντος της Γ΄τάξης του δημοτικού. Περιέχονται ποικίλες ασκήσεις που αποτελούν μέρος της πλοκής, καθώς και μαθηματικές εφαρμογές. - Στηρίζεται στις αρχές του νέου αναλυτικού προγράμματος. - Περιέχει κείμενο για τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς.
Subtitle: 
Μια διαθεματική προσέγγιση
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-375-410-2
Book pages: 
134
Book Dimensions: 
27χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Καλλιόπη Κύρδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Σπούδασε νομικά και παιδαγωγικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2007 είναι υπεύθυνη πολιτιστικών θεμάτων στην Α΄ Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθηνών. Υπήρξε μέλος των συγγραφικών ομάδων του βιβλίου γλώσσας της Α΄ τάξης του δημοτικού και των βιβλίων για τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας στα μειονοτικά σχολεία της Θράκης. Συμμετείχε σε ομάδες σχεδιασμού προγραμμάτων με διαπολιτισμικό χαρακτήρα. Από το 1979 ασχολείται με την εκπαίδευση στα μουσεία και την παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού. Έχει συνεργαστεί με το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του ΥΠ.ΠΟ, το Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής, το Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, το Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, το Παιδικό Μουσείο, το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου και άλλους φορείς. Ως επιμορφώτρια έχει εισηγηθεί θέματα διαπολιτισμικής εκπαίδευσης, πρώτης γραφής και ανάγνωσης, παραγωγής λόγου στο σχολείο, οικογενειακού γραμματισμού, σχεδιασμού πολιτιστικών δραστηριοτήτων και διαδρομών, εκπαίδευσης στα μουσεία, φιλαναγνωσίας, δημιουργικής γραφής με παιδιά. Έχει γράψει 4 βιβλία για παιδιά και έχει δημοσιεύσει άρθρα γύρω από τα επιστημονικά της ενδιαφέροντα.

Subtitle: 
Μια διαθεματική προσέγγιση
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-375-410-2
Book pages: 
134
Book Dimensions: 
27χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο