Product

Γνωρίζοντας τα δέντρα

Product

Γνωρίζοντας τα τρόφιμα

Γνωρίζοντας τα ορυκτά

Κωδικός:
130828
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Πώς και πού σχηματίζονται τα διάφορα είδη ορυκτών;
Πώς συλλέγονται και πώς ταξινομούνται;
Τι είναι η κρυσταλλογραφία;
Πώς σχηματίζονται οι κρύσταλλοι και ποιες είναι οι ιδιότητές τους;
Μάθετε για τον πανέμορφο και ποικιλόμορφο ορυκτό κόσμο με τη βοήθεια 100 πινάκων και φωτογραφιών των πιο γνωστών ορυκτών.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Πώς και πού σχηματίζονται τα διάφορα είδη ορυκτών; Πώς συλλέγονται και πώς ταξινομούνται; Τι είναι η κρυσταλλογραφία; Πώς σχηματίζονται οι κρύσταλλοι και ποιες είναι οι ιδιότητές τους; Μάθετε για τον πανέμορφο και ποικιλόμορφο ορυκτό κόσμο με τη βοήθεια 100 πινάκων και φωτογραφιών των πιο γνωστών ορυκτών.
Subtitle: 
Κρυσταλλογραφία, φυσικές ιδιότητες, ταξινόμηση, σχηματισμός ορυκτών
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
84-305-1823-1
Book pages: 
127
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Roberto Zorzin σπούδασε Γεωλογικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Τεργέστης, με πτυχιακή εργασία στη γεωμορφολογία. Από το 1985 είναι μέλος της Εθνικής Εταιρείας Γεωλόγων και από τον Ιούνιο του 1988 εργάζεται ως συντηρητής στο Τμήμα Γεωλογίας και Παλαιοντολογίας του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας της Βερόνας. Οργάνωσε και συμμετείχε σε πολλές επιστημονικές αποστολές σε χώρες εκτός Ευρώπης, μεταξύ των οποίων: "Palawan '91", "China Caves '92", "China Caves '94" και "China Caves '97". Είναι μέλος της Ομάδας Εργασίας για τον Γεωμορφολογικό Χάρτη της Κοιλάδας του Πάδου και ένας εκ των συγγραφέων του χάρτη που δημοσιεύτηκε το 1997. Οργάνωσε ορισμένα σημαντικά συνέδρια σπηλαιολογίας, σε ιταλικό και διεθνές επίπεδο. Από το 1981 έως σήμερα έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό εργασιών επιστημονικής και διδακτικής φύσης σε επιθεωρήσεις και περιοδικά ιταλικού και διεθνούς χαρακτήρα. Είναι συγγραφέας αρκετών τόμων και οδηγών παλαιοντολογίας και γεωλογίας.

Subtitle: 
Κρυσταλλογραφία, φυσικές ιδιότητες, ταξινόμηση, σχηματισμός ορυκτών
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
84-305-1823-1
Book pages: 
127
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο