Product

Γνωστά ονόματα άγνωστες ιστορίες

Product

Γνωστές θρησκείες, αιρέσεις και παραθρησκευτικές ομάδες στην Ελλάδα

Γνωστά ονόματα, άγνωστες ιστορίες

Κωδικός:
127177
Description: 

Από τσίχλες και καραμέλες, μέχρι αυτοκίνητα και αεροπλάνα, όλα τα προϊόντα που υπάρχουν γύρω μας και αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς μας, κρύβουν πίσω τους μία ιστορία. Μία ιστορία που πολλές φορές είναι τόσο άγνωστη, όσο γνωστά είναι τα ίδια τα προϊόντα...

15,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Από τσίχλες και καραμέλες, μέχρι αυτοκίνητα και αεροπλάνα, όλα τα προϊόντα που υπάρχουν γύρω μας και αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς μας, κρύβουν πίσω τους μία ιστορία. Μία ιστορία που πολλές φορές είναι τόσο άγνωστη, όσο γνωστά είναι τα ίδια τα προϊόντα... Το βιβλίο αυτό μας ταξιδεύει πίσω στον 19ο και 20ο αιώνα, τότε που πολλά brand names που σήμερα θεωρούμε επιτυχημένα, όπως Kentucky Fried Chicken, Lays, Max Factor, Chevrolet, Colt και πολλά άλλα, ξεκίνησαν ταπεινά, από ανθρώπους φτωχούς που δεν διέθεταν τα απαραίτητα κεφάλαια, τα οποία συχνά δεν επαρκούσαν ούτε για να καλύψουν τις βιοποριστικές τους ανάγκες. Οι ιστορίες των Audi, Monopoly, Calvin Klein, Kleenex και άλλων 65 πασίγνωστων προϊόντων της αγοράς που «αποκαλύπτονται» στις σελίδες του βιβλίου, μάς αποδεικνύουν ότι η διορατικότητα, η πίστη, η επιμονή, η υπομονή και κυρίως το επιχειρηματικό πνεύμα αποτελούν τα βασικά συστατικά της επιχειρηματικής επιτυχίας. Τι συμβολίζει το σήμα της Audi και ποιος ήταν ο ρόλος ενός 10χρονου αγοριού στην επιλογή του ονόματος; Τι σχέση έχει ο Louis Cartier με την κατάρριψη του ρεκόρ πτήσης; Γιατί τα Kleenex, ενώ αρχικά χρησιμοποιήθηκαν ως χειρουργικός επίδεσμος, κατέληξαν να χρησιμοποιούνται ως χαρτομάντηλα; Πώς η απλή διαπίστωση ότι η πέρδικα ήταν το ταχύτερο πουλί οδήγησε στη δημιουργία του βιβλίου των ρεκόρ Guinness; Ένα βιβλίο, το οποίο όχι μόνο θα σας διασκεδάσει, αλλά θα αποτελέσει και πηγή έμπνευσης για να κάνετε το επιχειρηματικό σας όνειρο πραγματικότητα.
Subtitle: 
Οι άγνωστες ιστορίες πίσω από τα πιο γνωστά brand names
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-351-726-7
Book pages: 
286
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Volume No: 
2

Ο Ιωάννης Πρωτοπαπαδάκης γεννήθηκε στις 6-2-1969. Τον Ιούνιο του 1991 τελείωσε το τμήμα της Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιώς. Τον Ιούνιο του 1993 πήρε το MBA από το Cleveland State University (C.S.U.).
Έχει εργαστεί στο τμήμα μάρκετινγκ της Misko - Barilla και για τρία χρόνια στη σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο ως ωρομίσθιος καθηγητής οικονομικών μαθημάτων και τουριστικού μάρκετινγκ. Από το 2000 εργάζεται στη Le Monde ως ωρομίσθιος καθηγητής στο τουριστικό μάρκετινγκ. Επίσης, έχει εργαστεί σε δημόσια ΙΕΚ και έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης στα προγράμματα του ΟΕΕΚ. Κατά καιρούς είναι εισηγητής σε σεμινάρια γύρω από το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις, που απευθύνονται σε ανέργους και υπαλλήλους επιχειρήσεων.
Είναι μέλος του Ενιαίου Μητρώου Αξιολογητών του Υπουργείου Εργασίας και αξιολογεί εκπαιδευτικά προγράμματα που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Subtitle: 
Οι άγνωστες ιστορίες πίσω από τα πιο γνωστά brand names
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-351-726-7
Book pages: 
286
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Volume No: 
2