Product

Γνωστά ονόματα άγνωστες ιστορίες

Product

Γνωστά ονόματα, άγνωστες ιστορίες

Γνωστά ονόματα άγνωστες ιστορίες

Κωδικός:
138507
Description: 

Ξέρετε ότι η Google προσφέρει μετοχές ακόμα και στον... μάγειρά της; Περίπου 1000 υπάλληλοί της έχουν συγκεντρώσει έτσι περιουσίες σε ατομικό επίπεδο που ξεπερνούν τα 5 εκατ. δολάρια. Αυτό θα πει εταιρεία με πολλά μηδενικά...

Αν και στη αρχή χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως μαγαζί-παραφωνία, στο Hard Rock Cafe θα ακούσετε μουσική με πολλά ντεσιμπέλ και θα βρείτε την κιθάρα του Eric Clapton ανάμεσα στα 60.000 προσωπικά αντικείμενα καλλιτεχνών που συνεχώς αλλάζουν "στέκι";

15,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ξέρετε ότι η Google προσφέρει μετοχές ακόμα και στον... μάγειρά της; Περίπου 1000 υπάλληλοί της έχουν συγκεντρώσει έτσι περιουσίες σε ατομικό επίπεδο που ξεπερνούν τα 5 εκατ. δολάρια. Αυτό θα πει εταιρεία με πολλά μηδενικά... Αν και στη αρχή χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως μαγαζί-παραφωνία, στο Hard Rock Cafe θα ακούσετε μουσική με πολλά ντεσιμπέλ και θα βρείτε την κιθάρα του Eric Clapton ανάμεσα στα 60.000 προσωπικά αντικείμενα καλλιτεχνών που συνεχώς αλλάζουν "στέκι"; Οι επιχειρηματικές ευκαιρίες είναι σαν τα τρένα. Πάντα θα περάσει το επόμενο. Σοφή ρήση, αρκεί να είσαι πάντα έτοιμος για επιβίβαση, όπως ο Richard Branson της Virgin η αξία της οποίας προσεγγίζει τα 3,5 δισ. δολλάρια.
Subtitle: 
Οι άγνωστες ιστορίες πίσω από τα πιο γνωστά brand names
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-351-769-0
Book pages: 
289
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ιωάννης Πρωτοπαπαδάκης γεννήθηκε στις 6-2-1969. Τον Ιούνιο του 1991 τελείωσε το τμήμα της Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιώς. Τον Ιούνιο του 1993 πήρε το MBA από το Cleveland State University (C.S.U.).
Έχει εργαστεί στο τμήμα μάρκετινγκ της Misko - Barilla και για τρία χρόνια στη σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο ως ωρομίσθιος καθηγητής οικονομικών μαθημάτων και τουριστικού μάρκετινγκ. Από το 2000 εργάζεται στη Le Monde ως ωρομίσθιος καθηγητής στο τουριστικό μάρκετινγκ. Επίσης, έχει εργαστεί σε δημόσια ΙΕΚ και έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης στα προγράμματα του ΟΕΕΚ. Κατά καιρούς είναι εισηγητής σε σεμινάρια γύρω από το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις, που απευθύνονται σε ανέργους και υπαλλήλους επιχειρήσεων.
Είναι μέλος του Ενιαίου Μητρώου Αξιολογητών του Υπουργείου Εργασίας και αξιολογεί εκπαιδευτικά προγράμματα που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Subtitle: 
Οι άγνωστες ιστορίες πίσω από τα πιο γνωστά brand names
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-351-769-0
Book pages: 
289
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο