Product

Γραμμένο στο γόνατο

Product

Γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας

Γραμμές

Κωδικός:
76028
Manufacturer: 
Description: 

Ένα ταξίδι με οδηγό τη φαντασία. Για τον δημιουργό Μελόττι, η φαντασία είναι ένα από τα πρωταρχικά, πρωτογενή στοιχεία αναζήτησης της φόρμας, της καλλιτεχνικής σύλληψης, της μορφοποίησης της ιδέας σε έργο τέχνης. Στο ταξίδι της τέχνης, ο γλύπτης Μελόττι έχει συνταξιδιώτες την αβεβαιότητα (...

7,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα ταξίδι με οδηγό τη φαντασία. Για τον δημιουργό Μελόττι, η φαντασία είναι ένα από τα πρωταρχικά, πρωτογενή στοιχεία αναζήτησης της φόρμας, της καλλιτεχνικής σύλληψης, της μορφοποίησης της ιδέας σε έργο τέχνης. Στο ταξίδι της τέχνης, ο γλύπτης Μελόττι έχει συνταξιδιώτες την αβεβαιότητα (... Στη ζωή, η αβεβαιότητα μπορεί να εμπλουτίσει τα συναισθήματα, και χρησιμεύει στην πίστη για να κάνει την καρδιά να χτυπάει τουλάχιστον πιο γρήγορα), την ελευθερία (Το παιχνίδι είναι ελευθερία, αλλά η ελευθερία δεν είναι παιχνίδι), την πλαστικότητα, τη σύνθεση και τη μουσική: τρεις θεμελιακές έννοιες που αποτελούν τη διακήρυξη του καλλιτεχνικού του πιστεύω.
Publications Date: 
1995
Book pages: 
87
Book Dimensions: 
17χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Φάουστο Μελόττι (Ροβερέτο, 1901-Μιλάνο, 1986) ήταν Ιταλός ζωγράφος και γλύπτης, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του κινήματος της αφηρημένης τέχνης στη χώρα του.

Publications Date: 
1995
Book pages: 
87
Book Dimensions: 
17χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο