Product

Γραμματική της νεοελληνικής γλώσσας

Product

Γραμματική της νεοελληνικής γλώσσας για μαθητές Γ΄ - Δ΄ δημοτικού

Γραμματική της νεοελληνικής γλώσσας Γ΄ - Δ΄ δημοτικού

Κωδικός:
199013
Description: 

Το βιβλίο αυτό της Γραμματικής είναι ένα απλό και πολύ χρήσιμο βοήθημα για τους μαθητές της Γ' - Δ' Δημοτικού, για να γνωρίσουν τους κανόνες της νεοελληνικής γλώσσας εύκολα κι ευχάριστα. Είναι γραμμένο σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας.

Η διδασκαλία των γραμματικών και συντακτικών φαινομένων γίνεται μεθοδικά με παραδείγματα κατανοητά, παρμένα από τα ενδιαφέροντα των παιδιών.

Σε κάθε διδακτική ενότητα ακολουθούν ασκήσεις ευχάριστες και δημιουργικές, κατάλληλες για την εμπέδωση και αφομοίωση των γλωσσικών φαινομένων.

14,51 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό της Γραμματικής είναι ένα απλό και πολύ χρήσιμο βοήθημα για τους μαθητές της Γ' - Δ' Δημοτικού, για να γνωρίσουν τους κανόνες της νεοελληνικής γλώσσας εύκολα κι ευχάριστα. Είναι γραμμένο σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας. Η διδασκαλία των γραμματικών και συντακτικών φαινομένων γίνεται μεθοδικά με παραδείγματα κατανοητά, παρμένα από τα ενδιαφέροντα των παιδιών. Σε κάθε διδακτική ενότητα ακολουθούν ασκήσεις ευχάριστες και δημιουργικές, κατάλληλες για την εμπέδωση και αφομοίωση των γλωσσικών φαινομένων. Το βιβλίο αυτό είναι ο σοφός σύμβουλος που θα οδηγήσει κάθε μαθητή να γίνει γνώστης και φίλος της νεοελληνικής γλώσσας.
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-9595-20-0
Book pages: 
450
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-9595-20-0
Book pages: 
450
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο