Product

Δεξιότητες στην Κοινωνία της Πληροφορίας

Product

Δεξιώσεις και κέτερινγκ

Δεξιότητες συμβουλευτικής στο χώρο της εργασίας

Κωδικός:
3745
Description: 

Για κάποια άτομα η εργασία μπορεί να είναι μια πηγή προβλημάτων, που μειώνει την προσωπική ή επιχειρησιακή τους αποτελεσματικότητα. Οποιοσδήποτε έχει αναλάβει την ευθύνη της διεύθυνσης προσωπικού θα έπρεπε συνεπώς να είναι σε θέση να τους προσφέρει βοήθεια, όταν τη χρειάζονται. Τι είδους όμως βοήθεια και κατά ποιον τρόπο; Αυτός ο σύντομος, συνοπτικός οδηγός εξετάζει μερικά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι στο χώρο της εργασίας και περιγράφει έναν τρόπο αντιμετώπισής τους, ο οποίος έχει φανεί πολύ αποτελεσματικός.

9,58 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Για κάποια άτομα η εργασία μπορεί να είναι μια πηγή προβλημάτων, που μειώνει την προσωπική ή επιχειρησιακή τους αποτελεσματικότητα. Οποιοσδήποτε έχει αναλάβει την ευθύνη της διεύθυνσης προσωπικού θα έπρεπε συνεπώς να είναι σε θέση να τους προσφέρει βοήθεια, όταν τη χρειάζονται. Τι είδους όμως βοήθεια και κατά ποιον τρόπο; Αυτός ο σύντομος, συνοπτικός οδηγός εξετάζει μερικά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι στο χώρο της εργασίας και περιγράφει έναν τρόπο αντιμετώπισής τους, ο οποίος έχει φανεί πολύ αποτελεσματικός. Η συμβουλευτική είναι μία μη κατευθυντική προσέγγιση, που αναπτύσσει μια ανοιχτή και ειλικρινή σχέση μεταξύ διευθυντή και υφισταμένου. Με απλά λόγια και χρησιμοποιώντας παραδείγματα μέσα από το χώρο της εργασίας, ο συγγραφέας δείχνει τι σημαίνει η συμβουλευτική διαδικασία στην πράξη και επεξηγεί ορισμένες θεωρητικές της θέσεις. Υπογραμμίζει το σημαντικό πλεονέκτημα της μεθόδου, καθώς και κάποια αδύνατα σημεία της. Η ικανότητα να εδραιωθεί μια συμβουλευτική σχέση γίνεται απαραίτητο μέρος του διευθυντικού ρόλου, και αυτό το βιβλίο θα βοηθήσει τους διευθυντές να αποκτήσουν αυτή την ικανότητα σε σημαντικό βαθμό. "Όσοι διευθυντές έχουν το βιβλίο αυτό στα ράφια της βιβλιοθήκης τους θα το κατεβάσουν πολλές φορές, για να μαθαίνουν κάποια πράγματα κάθε φορά που εφαρμόζουν τις γνώσεις τους". Industrial Society
Subtitle: 
Εφαρμογές στη σχέση προϊσταμένου - υφισταμένου
Publications Date: 
1997
Book ISBN: 
960-03-1753-4
Book pages: 
147
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Robert de Board είναι συμβουλευτικός ψυχολόγος, σύμβουλος διοικητικών οργανισμών με έδρα του το Henley-on-Thames και επισκέπτης καθηγητής στο Henley Management College.

Subtitle: 
Εφαρμογές στη σχέση προϊσταμένου - υφισταμένου
Publications Date: 
1997
Book ISBN: 
960-03-1753-4
Book pages: 
147
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο