Product

Δηλαδή, εγώ τώρα πέθανα;

Product

Δηλητηριάσεις

Δηλητηριάσεις

Κωδικός:
85857
Manufacturer: 
Description: 

- Πόσο απειλείται η ζωή μας από τις δηλητηριάσεις;
- Υπάρχουν δηλητήρια στο τραπέζι μας;
- Τι κακό μάς κάνουν τα κατάλοιπα από γεωργικά φάρμακα σε φρούτα και λαχανικά;
- Τι γίνεται όταν το παιδί ξεφύγει από την προσοχή μας και μασήσει τσιγάρο ή πιεί απορρυπαντικό ή καταπιεί τα ηρεμιστικά μας;
- Πού υπάρχουν αντίδοτα για όλα τα είδη δηλητηριάσεων;
- Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τις πρώτες βοήθειες;

13,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

- Πόσο απειλείται η ζωή μας από τις δηλητηριάσεις; - Υπάρχουν δηλητήρια στο τραπέζι μας; - Τι κακό μάς κάνουν τα κατάλοιπα από γεωργικά φάρμακα σε φρούτα και λαχανικά; - Τι γίνεται όταν το παιδί ξεφύγει από την προσοχή μας και μασήσει τσιγάρο ή πιεί απορρυπαντικό ή καταπιεί τα ηρεμιστικά μας; - Πού υπάρχουν αντίδοτα για όλα τα είδη δηλητηριάσεων; - Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τις πρώτες βοήθειες; Ο συγγραφέας αυτού του βιβλίου, διευθυντής του Κέντρου Δηλητηριάσεων για 25 χρόνια, καταθέτει τις εμπειρίες του και μέσα από 50 γλαφυρά περιστατικά μάς δίνει απαντήσεις για ό,τι αφορά τις δηλητηριάσεις. Επίσης, με πειστικό και υπεύθυνο λόγο μάς συνιστά να αποφεύγουμε διάφορα γιατροσόφια, μας κατατοπίζει για τους κινδύνους που ελλοχεύουν σπίτι μας, και ειδικά στην κουζίνα μας, και εξηγεί τι πρέπει να προσέχουμε και τι να αποφεύγουμε.
Subtitle: 
Αλήθειες και προκαταλήψεις
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8222-12-5
Book pages: 
199
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και αριστούχος διδάκτωρ της ίδιας σχολής. Πήρε την ειδικότητα της Παιδιατρικής και υπηρέτησε το Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού ως επιμελητής μέχρι το 1974.
Το 1975 οργάνωσε το πρώτο Κέντρο Δηλητηριάσεων στην Ελλάδα και το διηύθυνε για 25 χρόνια μέχρι το 2000, οπότε αποχώρησε. Η συμβολή του στην αντιμετώπιση και την πρόληψη των δηλητηριάσεων υπήρξε καθοριστική.
Έχει ανακοινώσει ή δημοσιεύσει περίπου 150 επιστημονικές εργασίες σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και περιοδικά. Επίσης έχει εκδώσει 7 βιβλία ιατρικού κυρίως περιεχομένου.

Subtitle: 
Αλήθειες και προκαταλήψεις
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8222-12-5
Book pages: 
199
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο