Product

Δημήτριος: 305 μ.Χ.

Product

Δημητρίου Αινιάνος άπαντα

Δημήτριος: Ο Άγιος, ο παππούς και... εγώ!

Κωδικός:
136235
Description: 

Μια ιστορία ανάλαφρη, με λόγια απλά, για το μεγαλομάρτυρα Άγιο Δημήτριο, τους ξεριζωμένους προγόνους μας και την πίστη και την ευλάβεια τους, που τους βοήθησε να σταθούν και πάλι στα πόδια τους όταν ξαναγύρισαν στη μητέρα Ελλάδα, μέσα σε δύσκολους καιρούς.

12,74 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μια ιστορία ανάλαφρη, με λόγια απλά, για το μεγαλομάρτυρα Άγιο Δημήτριο, τους ξεριζωμένους προγόνους μας και την πίστη και την ευλάβεια τους, που τους βοήθησε να σταθούν και πάλι στα πόδια τους όταν ξαναγύρισαν στη μητέρα Ελλάδα, μέσα σε δύσκολους καιρούς. Η γιαγιά Μυρσίνη κάθισε και έγραψε με πολύ μεράκι μια αληθινή ιστορία για μικρούς και μεγάλους. Μας διηγείται για τον παππού μου το Μικρασιάτη, ένα καλά φυλαγμένο μυστικό και για το μεγάλο και θαυματουργό Άγιο μας, τον Άγιο Δημήτριο. Μέσα σ' όλα αυτά βρίσκεται και ο μικρός Δημητράκης που μας προσκαλεί να διαβάσουμε και τα δικά του... ανδραγαθήματα στο ξεδίπλωμα αυτής της ιστορίας.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6677-38-9
Book pages: 
142
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Μυρσίνη Βιγγοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Πρωτοεμφανίστηκε στην παιδική λογοτεχνία με το βιβλίο "Από την Εγώπολη στην Εσύπολη" που πραγματοποίησε αλλεπάλληλες εκδόσεις και αγαπήθηκε από παιδιά και γονείς. Το βιβλίο της ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο και κυκλοφορεί σήμερα στην Αμερική, Αγγλία, Ρωσία, Ουκρανία, Γεωργία, αραβικές χώρες ενώ ετοιμάζεται η έκδοσή του για τις γαλλόφωνες περιοχές. Το 2003 βραβεύθηκε με το Πρώτο βραβείο διηγήματος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό που διοργάνωσαν ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Αερολέσχη Θεσσαλονίκης με θέμα "Εκατό χρόνια αεροπλάνο". Το 2007 έλαβε το πρώτο βραβείο πεζού λόγου από την Ένωση Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος για το μυθιστόρημά της "Παιδιά της Μακεδονίας χθες και σήμερα" που κυκλοφορεί τώρα με τίτλο "Κάποτε στη Μακεδονία". Έργα της έχουν διασκευαστεί και παρουσιαστεί σε θεατρικές παραστάσεις σε πολλά μέρη του κόσμου.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6677-38-9
Book pages: 
142
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο