Product

Διάλογοι με τον εαυτό μου

Product

Διάλογοι περί χαρακτικής και άλλων τινών εκτυπώσεων

Διάλογοι περί έρωτος και άλλων δαιμονίων

Κωδικός:
121103
Manufacturer: 
Description: 

Ζευγάρια που ερωτεύονται, πλήττουν ή τσακώνονται. Άνθρωποι που διεκδικούν πόντους στην ατέρμονη διελκυστίνδα των σχέσεων, συνδιαλέγονται επί χάρτου. Συζητούν με διάθεση χιουμοριστική ή φιλοσοφική κατά περίπτωση, χωρίς σεμνοτυφία αλλά με αιδώ, χωρίς φόβο αλλά με πάθος. Πόλεμος ή συμφιλίωση, συναίνεση ή σύγκρουση, ποιος ξέρει;

6,72 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ζευγάρια που ερωτεύονται, πλήττουν ή τσακώνονται. Άνθρωποι που διεκδικούν πόντους στην ατέρμονη διελκυστίνδα των σχέσεων, συνδιαλέγονται επί χάρτου. Συζητούν με διάθεση χιουμοριστική ή φιλοσοφική κατά περίπτωση, χωρίς σεμνοτυφία αλλά με αιδώ, χωρίς φόβο αλλά με πάθος. Πόλεμος ή συμφιλίωση, συναίνεση ή σύγκρουση, ποιος ξέρει; Οι «διάλογοι» έχουν ως θέμα τη ζωή και το θάνατο, την αγάπη, τα κρεμμύδια ή το στιφάδο. Άλλοι είναι σύντομοι όπως οι αστραπές και άλλοι μακροσκελέστεροι. Περιέχουν εν σπέρματι θεατρικά έργα του μέλλοντος - γιατί όχι; - και προς το παρόν προσφέρουν την αναντίρρητη απόλαυση της ανάγνωσης.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-385-446-8
Book pages: 
60
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Βασιλική Πιτούλη, γεννημένη στον Βόλο από Ηπειρώτη πατέρα, είναι καθηγήτρια Οικονομικών και Γαλλικής Φιλολογίας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Έχει διδάξει στη Ριζάρειο Σχολή, στα εκπαιδευτήρια Καργάκου, σε δημόσιο ΙΕΚ, στα Τοσίτσεια - Αρσάκεια Λύκεια και έχει αποσπαστεί στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. Επί τέσσερα χρόνια ήταν υπεύθυνη Σχολικής Βιβλιοθήκης. Στα δεκαοχτώ της βραβεύτηκε σε διαγωνισμό νεανικής ποίησης που οργάνωσε η εφημερίδα Θεσσαλία. Έχει συμπεριληφθεί στη λογοτεχνική εγκυκλοπαίδεια Χάρη Πάτση (έκδοση 2009), έχει ασχοληθεί με βιβλιοπαρουσίαση και βιβλιοκριτική, ενώ άρθρα και διηγήματά της έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες, περιοδικά και στο ίντερνετ. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 κατέβηκε υποψήφια στον Δήμο Κηφισιάς -Ν. Ερυθραίας -Εκάλης και ήρθε πρώτη επιλαχούσα δημοτική σύμβουλος Κηφισιάς. Έχει δυο κόρες παντρεμένες.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-385-446-8
Book pages: 
60
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο