Product

Διαδικτυακά περιβάλλοντα μάθησης του γραπτού λόγου στην ελληνική διασπορά

Product

Διαδικτυακός προγραμματισμός C#

Διαδικτυακά πρωτόκολλα

Κωδικός:
99313
Description: 

Θέμα του βιβλίου είναι τα διαδικτυακά πρωτόκολλα, τα οποία αποτελούν τη βάση της τεχνολογίας του Διαδικτύου. Δίνεται έμφαση κυρίως στους μηχανισμούς και τις σχεδιαστικές αρχές του Διαδικτύου και κάθε διαδικτύου. Το βιβλίο χρησιμοποιεί μια μεθοδολογία ενοποιημένης παρουσίασης των συναφών εννοιών, ακολουθώντας την πιο πρόσφατη τάση διδασκαλίας των δικτύων/διαδικτύων. Στα πρώτα κεφάλαια του βιβλίου παρουσιάζονται βασικά θέματα των "δικτύων υπολογιστών" και κατόπιν αναλύονται ζητήματα που αφορούν τα διαδικτυακά πρωτόκολλα. Στόχος του βιβλίου είναι

26,55 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Θέμα του βιβλίου είναι τα διαδικτυακά πρωτόκολλα, τα οποία αποτελούν τη βάση της τεχνολογίας του Διαδικτύου. Δίνεται έμφαση κυρίως στους μηχανισμούς και τις σχεδιαστικές αρχές του Διαδικτύου και κάθε διαδικτύου. Το βιβλίο χρησιμοποιεί μια μεθοδολογία ενοποιημένης παρουσίασης των συναφών εννοιών, ακολουθώντας την πιο πρόσφατη τάση διδασκαλίας των δικτύων/διαδικτύων. Στα πρώτα κεφάλαια του βιβλίου παρουσιάζονται βασικά θέματα των "δικτύων υπολογιστών" και κατόπιν αναλύονται ζητήματα που αφορούν τα διαδικτυακά πρωτόκολλα. Στόχος του βιβλίου είναι -να καλύψει εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθημάτων Δίκτυα/Διαδίκτυα, δίνοντας περισσότερη έμφαση στα διαδίκτυα και την τεχνολογία τους -να παρουσιάσει σε προγραμματιστές, ερευνητές ή επαγγελματίες του κλάδου τις σχεδιαστικές αρχές του Διαδικτύου.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-209-746-9
Book pages: 
240
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Βασίλης Τσαουσίδης ειδικεύεται στα δίκτυα υπολογιστών. Πήρε το διδακτορικό του δίπλωμα από το τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Humboldt του Βερολίνου και δίδαξε στα πανεπιστήμια Rutgers του Νιου Τζέρσευ, SUNY Stony Brook της Νέας Υόρκης, Northeastern της Βοστόνης και στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Ο Βασίλης Τσαουσίδης είναι στην ομάδα εκδοτών και διεθνών περιοδικών ΙΕΕΕ Transactions on Mobile Computing, Computer Networks και International Journal of Wireless Communications and Mobile Computing και διετέλεσε πρόεδρος πολλών διεθνών συνεδρίων. Έχει δημοσιεύσει 60 ερευνητικές εργασίες και έχει επιβλέψει διδακτορικές και μεταπτυχιακές διατριβές σε πανεπιστήμια της Αμερικής.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-209-746-9
Book pages: 
240
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο