Product

Διαδρομές στο Βυζάντιο

Product

Διαδρομές στον κόσμο των δεινοσαύρων

Διαδρομές στο παρελθόν

Κωδικός:
79482
Manufacturer: 
Description: 

Πρόκειται για ένα πανόραμα φωτογραφιών που μας μεταφέρει στην Ελλάδα των προηγούμενων χρόνων. Το έργο χωρίζεται σε οκτώ θεματικές ενότητες που συνοδεύονται από κείμενα λαογραφικού ενδιαφέροντος και ολοκληρώνεται με την ιστορική αναδρομή η οποία συνδέει το πλούσιο παρελθόν με το δυναμικό παρόν του τόπου.
Το λεύκωμα εκτός από αισθητική ευχαρίστηση, μπορεί να αποτελέσει εργαλείο για τον μελετητή της λαογραφίας, της παράδοσης, της ιστορίας και της φωτογραφίας.

35,90 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πρόκειται για ένα πανόραμα φωτογραφιών που μας μεταφέρει στην Ελλάδα των προηγούμενων χρόνων. Το έργο χωρίζεται σε οκτώ θεματικές ενότητες που συνοδεύονται από κείμενα λαογραφικού ενδιαφέροντος και ολοκληρώνεται με την ιστορική αναδρομή η οποία συνδέει το πλούσιο παρελθόν με το δυναμικό παρόν του τόπου. Το λεύκωμα εκτός από αισθητική ευχαρίστηση, μπορεί να αποτελέσει εργαλείο για τον μελετητή της λαογραφίας, της παράδοσης, της ιστορίας και της φωτογραφίας.
Subtitle: 
Μεγάλη Παναγιά Χαλκιδικής 1887-1978
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-87001-0-8
Book pages: 
175
Book Dimensions: 
33χ25
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Άννα Παπαγιάννη γεννήθηκε στη Γερμανία το 1996, αλλά πολύ μικρή επέστρεψε στη Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής όπου ζει μέχρι σήμερα, παντρεμένη με το φωτογράφο Βασίλη Δούκα, μεγαλώνοντας τα παιδιά τους.
Το 1994 τελείωσε το τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ωριμάζοντας και νοιώθοντας πιο βαθιά την αγάπη για τον τόπο της θεωρεί πολύτιμη κάθε πληροφορία που αφορά την παράδοση, τον πολιτισμό και την ιστορία του.

Subtitle: 
Μεγάλη Παναγιά Χαλκιδικής 1887-1978
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-87001-0-8
Book pages: 
175
Book Dimensions: 
33χ25
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο