Product

Διαχείριση εγγράφων και πληροφοριών στο σύγχρονο γραφείο

Product

Διαχείριση επιχειρησιακών διαδικασιών

Διαχείριση επενδύσεων

Κωδικός:
97145
Description: 

Το παρόν πόνημα με τον τίτλο "Διαχείριση Επενδύσεων" έχει ως στόχο μια πρώτη προσέγγιση, τόσο στο γνωστικό αντικείμενο της "Αξιολόγησης Επενδύσεων" (Investment Evaluation), όσο και της "Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου" (Porfolio Management).
Για το σκοπό αυτό, το πρώτο μέρος του αναφέρεται στις μεθόδους αξιολόγησης επενδύσεων (τόσο υπό καθεστώς βεβαιότητας, όσο και υπό καθεστώς κινδύνου) και συνοδεύεται από ποικίλες εφαρμογές για την καλύτερη κατανόηση των εν λόγω μεθόδων (κεφάλαια πρώτο έως τέταρτο).

24,30 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το παρόν πόνημα με τον τίτλο "Διαχείριση Επενδύσεων" έχει ως στόχο μια πρώτη προσέγγιση, τόσο στο γνωστικό αντικείμενο της "Αξιολόγησης Επενδύσεων" (Investment Evaluation), όσο και της "Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου" (Porfolio Management). Για το σκοπό αυτό, το πρώτο μέρος του αναφέρεται στις μεθόδους αξιολόγησης επενδύσεων (τόσο υπό καθεστώς βεβαιότητας, όσο και υπό καθεστώς κινδύνου) και συνοδεύεται από ποικίλες εφαρμογές για την καλύτερη κατανόηση των εν λόγω μεθόδων (κεφάλαια πρώτο έως τέταρτο). Το δεύτερο μέρος καλύπτει διεξοδικά τη διαχείριση επενδυτικών χαρτοφυλακίων. [...] (από την εισαγωγή του βιβλίου)
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-8165-83-0
Book pages: 
350
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Μιχαήλ Α. Αλεξανδρίδης είναι επίκουρος καθηγητής του Τ.Ε.Ι. Πειραιά.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-8165-83-0
Book pages: 
350
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο