Product

Διαχείριση της γνώσης: ο παγκόσμιος ιστός και οι μονάδες πληροφόρησης

Product

Διαχείριση της σχολικής τάξης στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση

Διαχείριση της σχολικής τάξης στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση

Κωδικός:
81623
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Οι εκπαιδευτικοί υιοθετούν συχνά διαφορετικές πρακτικές κατά τη διδασκαλία τους, η επιτυχία όμως του διδακτικού τους έργου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ικανότητά τους να διαχειρίζονται αποτελεσματικά την τάξη τους. Η απουσία αυτής της ικανότητας μπορεί να οδηγήσει στην αποτυχία ακόμη και τον πιο προικισμένο κι έμπειρο καθηγητή. Έχουν διεξαχθεί πολλές έρευνες και έχουν εκπονηθεί σημαντικές μελέτες με σκοπό την ενίσχυση του εκπαιδευτικού στον τομέα αυτό.

7,83 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι εκπαιδευτικοί υιοθετούν συχνά διαφορετικές πρακτικές κατά τη διδασκαλία τους, η επιτυχία όμως του διδακτικού τους έργου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ικανότητά τους να διαχειρίζονται αποτελεσματικά την τάξη τους. Η απουσία αυτής της ικανότητας μπορεί να οδηγήσει στην αποτυχία ακόμη και τον πιο προικισμένο κι έμπειρο καθηγητή. Έχουν διεξαχθεί πολλές έρευνες και έχουν εκπονηθεί σημαντικές μελέτες με σκοπό την ενίσχυση του εκπαιδευτικού στον τομέα αυτό. Το παρόν βιβλίο έχει ως στόχο να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς να αποσαφηνίσουν τους στόχους και να βρουν τις κατάλληλες στρατηγικές για να τους πραγματώσουν. Μερικά από τα θέματα που εξετάζονται είναι τα εξής: -η πρώτη επαφή του καθηγητή με τους μαθητές, -η διαμόρφωση κανόνων και σχέσεων, -η διαχείριση του χρόνου και του χώρου, -η αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων πειθαρχίας.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-423-131-6
Book pages: 
151
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Ted Wragg είναι καθηγητής Παιδαγωγικής στο Exeter University και συγγραφέας πολλών βιβλίων. Συνεργάζεται με το Times Educational Supplement και εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο ως ειδικός για εκπαιδευτικά θέματα.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-423-131-6
Book pages: 
151
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο