Product

Διδακτική μεθοδολογία και παιδαγωγική ψυχολογία για το διαγωνισμό πρόσληψης εκπαιδευτικών

Product

Διδακτική μεθοδολογία στην ειδική αγωγή

Διδακτική μεθοδολογία και στοιχεία ψυχοπαιδαγωγικής για το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Κωδικός:
71683
Manufacturer: 
Description: 

Στη διάρκεια της συγγραφής αυτού του βιβλίου υπήρξε μέριμνα, ώστε ο όγκος του να μην συνθλίβει τον υποψήφιο διαγωνιζόμενο και παράλληλα να είναι λειτουργικό εργαλείο για τους νεοδιορισμένους καθηγητές που στο στίβο της σχολικής αίθουσας καθημερινά αγωνίζονται να προσφέρουν τον καλύτερό τους εαυτό.

9,63 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στη διάρκεια της συγγραφής αυτού του βιβλίου υπήρξε μέριμνα, ώστε ο όγκος του να μην συνθλίβει τον υποψήφιο διαγωνιζόμενο και παράλληλα να είναι λειτουργικό εργαλείο για τους νεοδιορισμένους καθηγητές που στο στίβο της σχολικής αίθουσας καθημερινά αγωνίζονται να προσφέρουν τον καλύτερό τους εαυτό. Για να μην αποτελέσει λοιπόν η επαφή με τη σχολική ομάδα και την εκπαιδευτική ρουτίνα μια απογοητευτική εμπειρία, είναι απαραίτητη η στοιχειώδης έστω γνώση όχι μόνο βασικών διδακτικών αρχών από το χώρο της παιδαγωγικής, αλλά κυρίως η ερμηνεία της δυναμικής της σχολικής ομάδας και ιδιαίτερα η ανάγκη εδραίωσης σχέσεων στηριγμένων στην παιδαγωγική ευαισθησία και αγάπη. Γι' αυτόν το λόγο δόθηκε έμφαση σε θέματα κοινωνικής ψυχολογίας του σχολείου. Οι απόψεις που παρουσιάζονται δεν στηρίζονται μόνο σε ελληνική και ξένη βιβλιογραφία, αλλά συνδέονται με πολυετή εμπειρία της γράφουσας στο χώρο του σχολείου.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-460-845-2
Book pages: 
174
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Χρυσώ Λυγίζου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962 από γονείς Ιακαριώτες. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εργάστηκε ως φιλόλογος στον ιδιωτικό τομέα και σήμερα υπηρετεί ως καθηγήτρια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ειδικεύτηκε σε θέματα παιδαγωγικής και ψυχολογίας του σχολείου και έχει εκπονήσει ερευνητικό έργο στον τομέα αυτό. Από το 2002 είναι τακτικό μέλος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών.
Για το ποιητικός της έργο βραβεύτηκε το 2007 από την Πανικαριακή Αδελφότητα. Το 2010 βραβεύτηκε για διήγημά της από τον Ελληνικό Πνευματικό Όμιλο Κυπρίων Ελλάδος και την εφημερίδα Κυπριακός Ελληνισμός.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-460-845-2
Book pages: 
174
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο