Product

Δομημένος προγραμματισμός

Product

Δομημένος προγραμματισμός με Pascal

Δομημένος προγραμματισμός Γ' τάξης ΕΠΑΛ

Κωδικός:
176057
Description: 

Το βιβλίο αυτό είναι ένα βοήθημα για το πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα "Δομημένος Προγραμματισμός", που διδάσκεται στον τομέα πληροφορικής της Γ΄ τάξης των ημερησίων ΕΠΑΛ, καθώς και στη Δ΄ τάξη των εσπερινών ΕΠΑΛ.
Αποτελείται από 13 κεφάλαια, ακολουθώντας τη ροή του σχολικού βιβλίου, όπου το κάθε κεφάλαιο χωρίζεται σε υποκεφάλαια, με το κάθε ένα από αυτά να αναφέρεται και να αναλύει εκτενέστερα ένα συγκεκριμένο αντικείμενο της εξεταστέας ύλης.

17,65 €
15,89 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό είναι ένα βοήθημα για το πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα "Δομημένος Προγραμματισμός", που διδάσκεται στον τομέα πληροφορικής της Γ΄ τάξης των ημερησίων ΕΠΑΛ, καθώς και στη Δ΄ τάξη των εσπερινών ΕΠΑΛ. Αποτελείται από 13 κεφάλαια, ακολουθώντας τη ροή του σχολικού βιβλίου, όπου το κάθε κεφάλαιο χωρίζεται σε υποκεφάλαια, με το κάθε ένα από αυτά να αναφέρεται και να αναλύει εκτενέστερα ένα συγκεκριμένο αντικείμενο της εξεταστέας ύλης. Γενικά, στο βοήθημα: - Εμπεριέχεται όλη η θεωρία του σχολικού βιβλίου, δοσμένη σε ερωτήσεις με αντίστοιχες απαντήσεις. - Παρουσιάζονται μεθοδολογίες χρήσιμες για την επίλυση ασκήσεων. - Υπάρχουν παραδείγματα και λυμένες ασκήσεις με κατάλληλες επεξηγήσεις. - Υπάρχουν ερωτήσεις και ασκήσεις προς επίλυση, οι οποίες έχουν ομαδοποιηθεί σε ερωτήσεις Σ/Λ, πολλαπλής επιλογής, συμπλήρωσης κενού, αντιστοίχισης, εμφάνισης τιμών, μετατροπής, εύρεσης λαθών, προβλημάτων και που έχουν ιεραρχηθεί ανάλογα με το επίπεδο δυσκολίας, το οποίο καθορίζεται με κατάλληλη σήμανση (εύκολη-μέτρια-δύσκολη). - Περιλαμβάνονται όλα τα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων. - Υπάρχουν κριτήρια αξιολόγησης ανά ενότητες κεφαλαίων, καθώς και επαναληπτικά κριτήρια αξιολόγησης. - Απαντήσεις και υποδείξεις για τις προς επίλυση ασκήσεις.
Subtitle: 
Τομέας πληροφορικής
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-7991-37-0
Book pages: 
544
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Τομέας πληροφορικής
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-7991-37-0
Book pages: 
544
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο