Product

Δράμα

Product

Δράμα

Δράμα

Κωδικός:
106263
Description: 

Ευχαριστώ τη Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της, Δήμαρχο Δράμας Θωμά Μαργαρίτη, που με μεγάλη προθυμία ανέλαβε να εκδώσει το λεύκωμα αυτό. Το φίλο συλλέκτη Γιάννη Αποστολίδη και τη Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α., που μου επέτρεψαν να χρησιμοποιήσω τις πλούσιες συλλογές τους σε κάρτες της παλιάς Δράμας, για να καλύψω τα κενά του δικού μου αρχείου. Το φίλο φιλόλογο Δημήτρη Σφακιανάκη που ανέλαβε την επιμέλεια των κειμένων. Ιδαίτερα τη φίλη από τα παλιά, φιλόλογο Ελένη Χουρμούζη που με ενθάρρυνε να υλοποιήσω την έκδοση αυτή. Επίσης, τον εκδότη Αθανάσιο Α.

27,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ευχαριστώ τη Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της, Δήμαρχο Δράμας Θωμά Μαργαρίτη, που με μεγάλη προθυμία ανέλαβε να εκδώσει το λεύκωμα αυτό. Το φίλο συλλέκτη Γιάννη Αποστολίδη και τη Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α., που μου επέτρεψαν να χρησιμοποιήσω τις πλούσιες συλλογές τους σε κάρτες της παλιάς Δράμας, για να καλύψω τα κενά του δικού μου αρχείου. Το φίλο φιλόλογο Δημήτρη Σφακιανάκη που ανέλαβε την επιμέλεια των κειμένων. Ιδαίτερα τη φίλη από τα παλιά, φιλόλογο Ελένη Χουρμούζη που με ενθάρρυνε να υλοποιήσω την έκδοση αυτή. Επίσης, τον εκδότη Αθανάσιο Α. Αλτιντζή και την Βασιλική Αλτιντζή, που ανέλαβαν με επιτυχία το γενικό συντονισμό και την καλλιτεχνική επιμέλεια της έκδοσης. Αθανάσιος Κάζης
Subtitle: 
Εικόνες και μνήμες της παλιάς πόλης
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-87910-3-0
Book pages: 
184
Book Dimensions: 
28χ24
Publication Place: 
Δράμα
Cover: 
Πανόδετο

Ο Αθανάσιος Κάζης γεννήθηκε στο Νικηφόρο Δράμας το 1936. Σπούδασε φαρμακευτική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και από το 1963 διατηρεί φαρμακείο στη Δράμα. Διετέλεσε πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Δράμας. Είναι πρόεδρος επί 25 συνεχή χρόνια της Φιλοτελικής Εταιρείας Δράμας. Από το 1973 συλλέγει ό,τι σχετίζεται με την ιστορία της πόλης (φωτογραφίες, έγγραφα, ταχυδρομικά ντοκουμέντα, βιβλία, χάρτες κτλ.) Καρπός του συλλεκτικού αυτού ενδιαφέροντος είναι το λεύκωμα "Δράμα· εικόνες και μνήμες της παλιάς πόλης" (2005).

Subtitle: 
Εικόνες και μνήμες της παλιάς πόλης
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-87910-3-0
Book pages: 
184
Book Dimensions: 
28χ24
Publication Place: 
Δράμα
Cover: 
Πανόδετο