Product

"Εάν ο λαός μου..."

Product

Εάν φορέσεις

Εάν ο σατανάς δεν μπορεί να κλέψει τη χαρά σου...

Κωδικός:
163505
Description: 

Ο Σατανάς παρακολουθεί τη χαρά σου και δεν τον νοιάζει τι μέσον θα χρησιμοποιήσει προκειμένου να σου την κλέψει. Αν τα καταφέρει θα σε νικήσει ολοκληρωτικά. Θα δημιουργήσει όλες τις συνθήκες για να κλέψει τα υπάρχοντά σου και να τα εξανεμίσει.

Ίσως προσπαθήσει να σου πάρει το αυτοκίνητό σου, τα χρήματά σου, ή τη ζωή κάποιου αγαπημένου σου. Όμως μέχρι να σου πάρει την χαρά σου δεν θα σε νικήσει. Όσο εξακολουθείς να δοξολογείς τον Κύριο, και να έχεις μια χαρούμενη καρδιά δεν μπορεί να σε νικήσει!

5,40 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Σατανάς παρακολουθεί τη χαρά σου και δεν τον νοιάζει τι μέσον θα χρησιμοποιήσει προκειμένου να σου την κλέψει. Αν τα καταφέρει θα σε νικήσει ολοκληρωτικά. Θα δημιουργήσει όλες τις συνθήκες για να κλέψει τα υπάρχοντά σου και να τα εξανεμίσει. Ίσως προσπαθήσει να σου πάρει το αυτοκίνητό σου, τα χρήματά σου, ή τη ζωή κάποιου αγαπημένου σου. Όμως μέχρι να σου πάρει την χαρά σου δεν θα σε νικήσει. Όσο εξακολουθείς να δοξολογείς τον Κύριο, και να έχεις μια χαρούμενη καρδιά δεν μπορεί να σε νικήσει! Για να νικήσεις το Διάβολο και να ζήσεις μια αφιερωμένη ζωή πρέπει να γνωρίσεις πως ο Σατανάς ενεργεί. Όμως απ' τη στιγμή που θα μάθεις τις μεθόδους και τους τρόπους που αυτός ενεργεί μην επικεντρωθείς σ' αυτά. Επικεντρώσου μόνο στην Νίκη η οποία είναι δική σου στο όνομα του Ιησού Χριστού. "Εάν ο Σατανάς δεν μπορεί να κλέψει τη χαρά σου, ... δεν μπορεί να κλέψει τα υπάρχοντά σου. ... Δεν μπορεί να σε Νικήσει. ... Δεν μπορεί να σε Πλανήσει. Ο Λόγος του Θεού δίνει Χαρά!"
Publications Date: 
1998
Book ISBN: 
960-7831-15-2
Book pages: 
80
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
1998
Book ISBN: 
960-7831-15-2
Book pages: 
80
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο