Product

Είμαι η κόρη της Μήδειας, όχι της Γκρέις Κέλι

Product

Είμαι η πέτρα

Είμαι η κόρη της μητέρας μου

Κωδικός:
140688
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Μητέρα και ενήλικη κόρη. Είναι εφικτή η αποκατάσταση σχέσεων που έχουν διαρραγεί, η επούλωση πληγών του παρελθόντος; Η Άιρις Κράσνοου σε αυτό το ιδιαίτερο βιβλίο μας παρουσιάζει την προσωπική της εμπειρία με μια σκληρή μητέρα, όπως επίσης και πολλές αφηγήσεις γυναικών με κλονισμένες με τη μητέρα τους σχέσεις.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μητέρα και ενήλικη κόρη. Είναι εφικτή η αποκατάσταση σχέσεων που έχουν διαρραγεί, η επούλωση πληγών του παρελθόντος; Η Άιρις Κράσνοου σε αυτό το ιδιαίτερο βιβλίο μας παρουσιάζει την προσωπική της εμπειρία με μια σκληρή μητέρα, όπως επίσης και πολλές αφηγήσεις γυναικών με κλονισμένες με τη μητέρα τους σχέσεις. Με απόλυτη πίστη στη δύναμη του γενετικού δεσμού μητέρας-κόρης, η Κράσνοου παρακινεί την ενήλικη κόρη σε μια πορεία ξεπεράσματος των νεανικών φαντασιώσεων της τέλειας και υπερ-καλοσυνάτης μητέρας και σε μία πορεία συμφιλίωσης. Με την οπτική και την πνευματικότητα των κινημάτων της "Νέας Εποχής", η συγγραφέας μάς μιλά για την απαγκίστρωση από το θυμό και τον πόνο του παρελθόντος, απαγκίστρωση που απελευθερώνει τη ζωή μιας ενήλικης κόρης και της χαρίζει την ολοκλήρωση και την ισορροπία.
Subtitle: 
Κάνοντας ειρήνη με τη μαμά πριν να είναι πολύ αργά
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-89360-2-0
Book pages: 
223
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Άιρις Κράσνοου είναι δημοσιογράφος, επίκουρος καθηγήτρια επικοινωνίας και συγγραφέας των μπεστ-σέλερ "Surrendering to Marriage" και "Surrendering to Motherhood". Υπήρξε καλεσμένη της εκπομπής της Oprah Winfrey, του CNN, του Good Morning America, του The Today Show και του All Things Considered του NPR. Ζει με το σύζυγό της και τους τέσσερις γιους της στην Ανάπολις του Μέρυλαντ.

Subtitle: 
Κάνοντας ειρήνη με τη μαμά πριν να είναι πολύ αργά
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-89360-2-0
Book pages: 
223
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο