Product

Είσαι εδώ;

Product

Είσαι ένα κτήνος, Βίσκοβιτς

Είσαι ελεύθερη

Κωδικός:
69496
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Η Μπελγκίν και η Μπερνά.
Δυο γυναίκες.
Δυο ζωές.
Ένα ταξίδι.
Ένα εσωτερικό ταξίδι...
Η Μπελγκίν είναι παντρεμένη κι απογοητευμένη από το γάμο της, η Μπερνά είναι ερωτευμένη με τον έρωτα.
Και οι δυο αρνούνται να δεχτούν την ηθική και τους κανόνες που επιβάλλουν η κοινωνία και οι άντρες. Θέλουν να βρουν το εαυτό τους, την ανεξαρτησία τους, την ταυτότητά τους, τον έρωτα... Στις περιπέτειές τους κάθε γυναίκα θα βρει κάτι από τον εαυτό της.

10,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Second hand

Η Μπελγκίν και η Μπερνά. Δυο γυναίκες. Δυο ζωές. Ένα ταξίδι. Ένα εσωτερικό ταξίδι... Η Μπελγκίν είναι παντρεμένη κι απογοητευμένη από το γάμο της, η Μπερνά είναι ερωτευμένη με τον έρωτα. Και οι δυο αρνούνται να δεχτούν την ηθική και τους κανόνες που επιβάλλουν η κοινωνία και οι άντρες. Θέλουν να βρουν το εαυτό τους, την ανεξαρτησία τους, την ταυτότητά τους, τον έρωτα... Στις περιπέτειές τους κάθε γυναίκα θα βρει κάτι από τον εαυτό της. Για άλλη μια φορά η Ντουιγκού Ασένα μας παρασύρει με το μοναδικό γλαφυρό της τρόπο στον κόσμο της γυναίκας -στην ψυχολογία, τα αισθήματα, τις σχέσεις της.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-410-250-8
Book pages: 
340
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ντουιγκού Ασένα γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1946. Σπούδασε παιδαγωγικά. Ξεκίνησε την καριέρα της σαν δημοσιογράφος σε μεγάλη ημερήσια εφημερίδα. Από το 1978 διευθύνει σημαντικούς εκδοτικούς οργανισμούς και προετοιμάζει και παρουσιάζει συνεντεύξεις στην κρατική τουρκική τηλεόραση. Το πρώτο της μυθιστόρημα "Μια γυναίκα χωρίς όνομα" (1987), γνώρισε μεγάλη επιτυχία, όπως και τα δύο επόμενα, "Ούτε έρωτας υπάρχει" και "Ο έρωτας ήταν στον καθρέφτη" (κυκλοφορούν και τα τρία από την Ωκεανίδα), που μεταφράστηκαν σε ξένες γλώσσες, την επέβαλαν και την έκαναν αγαπητή στο αναγνωστικό κοινό. Έχει δημοσιεύσει επίσης τη συλλογή διηγημάτων "Οι ήρωες είναι πάντα άντρες" (1992).

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-410-250-8
Book pages: 
340
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο