Product

Είσαι ό,τι τρως

Product

Είσαι σπουδαίος

Είσαι ό,τι φοράς

Κωδικός:
83578
Manufacturer: 
Description: 

Όσο αποκαλυπτικά και να είναι τα ρούχα, στόχος τους είναι να καλύψουν και παράλληλα να μας βοηθήσουν να προβάλουμε έναν εαυτό που είναι αρκετά πιθανό να μην ανταποκρίνεται πλήρως στον "γυμνό" εαυτό. Παίρνοντας, λοιπόν, ως δεδομένο το γεγονός ότι ο καθένας μπορεί να "υποδυθεί" (και να "ενδυθεί") τον εαυτό που προτιμά, θελήσαμε να σας αποκαλύψουμε πώς θα σας βλέπουν/κρίνουν οι άλλοι ανάλογα με την εμφάνισή σας, και να σας κάνουμε τις σχετικές ενδυματολογικές υποδείξεις ώστε να μη γίνετε απλώς... "ρόμπες".

30,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Όσο αποκαλυπτικά και να είναι τα ρούχα, στόχος τους είναι να καλύψουν και παράλληλα να μας βοηθήσουν να προβάλουμε έναν εαυτό που είναι αρκετά πιθανό να μην ανταποκρίνεται πλήρως στον "γυμνό" εαυτό. Παίρνοντας, λοιπόν, ως δεδομένο το γεγονός ότι ο καθένας μπορεί να "υποδυθεί" (και να "ενδυθεί") τον εαυτό που προτιμά, θελήσαμε να σας αποκαλύψουμε πώς θα σας βλέπουν/κρίνουν οι άλλοι ανάλογα με την εμφάνισή σας, και να σας κάνουμε τις σχετικές ενδυματολογικές υποδείξεις ώστε να μη γίνετε απλώς... "ρόμπες". Γιατί, μπορεί να κρύβει στον πυρήνα της μια αλήθεια η λαϊκή σοφία που λέει ότι "τα ράσα δεν κάνουν τον παπά", αλλά το ζήτημα είναι: πόσος χρόνος θα περάσει ώσπου να ανακαλύψουν οι άλλοι τι κρυβόταν πίσω από τα "ρούχα" σου; Ενδεχομένως μια ζωή... Οπότε, για όλο αυτό το χρονικό διάστημα, απλούστατα "είσαι ό,τι φοράς..." Σ' αυτό το βιβλίο "εκτίθενται" 30 διαφορετικοί ενδυματολογικοί και ψυχολογικοί τύποι ανδρών και γυναικών, βασισμένοι σε διάσημα πρόσωπα-πρότυπα.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-342-338-6
Book pages: 
227
Book Dimensions: 
25χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Χριστίνα Οικονομίδου γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται. Σπούδασε oικονομικές επιστήμες στο Μόναχο και την Αθήνα. Γράφει, μεταφράζει και επιμελείται λογοτεχνικά και θεωρητικά κείμενα, ενώ άρθρα, κείμενα και βιβλιοκρισίες της δημοσιεύονται τακτικά στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο. Είναι η αρχισυντάκτρια στην εκπομπή για το βιβλίο "Άξιον Εστί" του Βασίλη Βασιλικού και διευθύνει το μηνιαίο free press περιοδικό για το βιβλίο "Index" (όπου συνυπογράφει, μεταξύ άλλων, τις σελίδες με τίτλο "Βιτρίνα"). Διδάσκει, επίσης, δημιουργική γραφή στο Μικρό Πολυτεχνείο. Έχει εκδώσει τα βιβλία ποίησης, "Η γυναίκα και το δέντρο της σιωπής/Μύθοι και ωδίνες" (Απόπειρα, 1994), "Χειρονομίες της αισθητικής" (Απόπειρα, 1997) και "Matthew και Shirley" (Απόπειρα, 2009). Διηγήματά της περιλαμβάνονται στις συλλογές "Κοκτέιλ μολότοφ" (Κοχλίας, 2003) και "Νάνι, τ' άνθι των ανθώ: Ωδή στη μητέρα" (Ίνδικτος, 2005).

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-342-338-6
Book pages: 
227
Book Dimensions: 
25χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο