Product

Εγκυκλοπαίδεια της pop, rock και soul

Product

Εγκυκλοπαίδεια της αρχαίας Ελλάδας

Εγκυκλοπαίδεια της Αρχαίας Βοιωτίας

Κωδικός:
92244
Manufacturer: 
Description: 

[...] Όσοι μελετάει κανείς την ιστορία της Βοιωτίας τόσο ο ενθουσιασμός του αυξάνει, ξεχειλίζει, νιώθει έντονη την ανάγκη να τη φωνάξει, να τη μεταδώσει, να την κάνει γνωστή σε όλους, και περισσότερο στους σύγχρονους Βοιωτούς.

37,15 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Όσοι μελετάει κανείς την ιστορία της Βοιωτίας τόσο ο ενθουσιασμός του αυξάνει, ξεχειλίζει, νιώθει έντονη την ανάγκη να τη φωνάξει, να τη μεταδώσει, να την κάνει γνωστή σε όλους, και περισσότερο στους σύγχρονους Βοιωτούς. Για το σκοπό αυτό αναζήτησα ένα τρόπο εύκολης προσέγγισης και ανάγνωσης. Έτσι επέλεξα τη μέθοδο της εγκυκλοπαίδειας. Μέσα από τα 550 λήμματα, τους χάρτες και τις 140 έγχρωμες φωτογραφίες, ο κάθε Βοιωτός, ακόμα και ο κάτοικος του πιο μικρού χωριού, θα μπορεί να ανοίγει το βιβλίο στο γράμμα που αρχίζει η ονομασία του τόπου του, και μέσα από λίγες αράδες να μαθαίνει την τοπική του ιστορία. Είναι ανάγκη και δικαίωμα του καθενός να ξέρει τις ρίζες του. (από τον πρόλογο της συγγραφέως)
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-7221-52-4
Book pages: 
131
Book Dimensions: 
25χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Γεννήθηκε στον Ορχομενό Βοιωτίας. Σπούδασε στην Αθήνα και στην Ιταλία. Με τον Ιταλό σύζυγό της έζησαν πολλά χρόνια στη Βραζιλία και την Ιταλία. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως μεταφράστρια και συγγραφέας. Είναι παλιό μέλος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, από όπου έχει τιμηθεί με το πρώτο "Βραβείο Μυθιστορήματος, Μάρκου Αυγέρη". Έχει ασχοληθεί και ασχολείται με όλα τα είδη του λόγου.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-7221-52-4
Book pages: 
131
Book Dimensions: 
25χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο