Product

Εγκυμοσύνη και διατροφή

Product

Εγκυμοσύνη και καρκίνος

Εγκυμοσύνη και διατροφή

Κωδικός:
85652
Manufacturer: 
Description: 

Η στιγμή της γέννησης είναι στην πραγματικότητα η στιγμή της σύλληψης. Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι όταν, ερχόμαστε στον κόσμο, είμαστε ήδη ένας ολοκληρωμένος οργανισμός 9 μηνών που οροθετείται τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά από τη διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η στιγμή της γέννησης είναι στην πραγματικότητα η στιγμή της σύλληψης. Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι όταν, ερχόμαστε στον κόσμο, είμαστε ήδη ένας ολοκληρωμένος οργανισμός 9 μηνών που οροθετείται τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά από τη διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τις σωστές διατροφικές επιλογές σας κατά τους 9 αυτούς σημαντικότατους μήνες της ζωής της δικής σας αλλά και του παιδιού που θα φέρετε στον κόσμο. Η γνώση αυτή θα σας βοηθήσει, ουσιαστικά, να αποφύγετε την εγκυμοσύνη σας καθώς και να εξασφαλίσετε όλους τους διατροφικούς παράγοντες που είναι απαραίτητοι για την υγιή ανάπτυξη του εμβρύου. Παράλληλα, στο δεύτερο μέρος του βιβλίου, μια σειρά από ειδικές συνταγές θα βοηθήσουν να κάνετε τη θεωρία πράξη και να συνδυάσετε την υγιεινή διατροφή, που επιβάλλεται τους 9 αυτούς μήνες, με την απόλαυση.
Subtitle: 
Γευστικές προτάσεις για τη διατροφή των εννέα μηνών
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-397-763-2
Book pages: 
181
Book Dimensions: 
25χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Μάνος Καζαμίας σπούδασε Διατροφή και Κλινική Διαιτολογία στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε με αριστείο το 1987. Στη συνέχεια ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές με υποτροφία στο πανεπιστήμιου του Reading στην Αγγλία και στο King's College του πανεπιστημίου του Λονδίνου από όπου και έλαβε το πτυχίο του Master of Science το 1990.
Έκτοτε συνεχίζει την ερευνητική δράση στο χώρο της Διαιτολογίας με Διδακτορική Διατριβή στο Διαβήτη με επιστημονικα πρωτόκολλα τόσο στο Λονδίνο όσο και στην Πανεπιστημιακή Κλινική Ενδοκρινολογίας του Ευαγγελισμού, της οποίας είναι επιστημονικός συνεργάτης. Ιδιωτεύει σε δικό του Διαιτολογικό Κέντρο και υπήρξε ιδρυτής του Nutri Club, ειδικού κέντρου διατροφής για παιδιά και εφήβους. Έχει λάβει μέρος με ανακοινώσεις και ομιλίες σε πολλά ιατρικά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά. Έχει εμφανιστεί σε πολλές ενημερωτικές εκπομπές της τηλεόρασης με θέμα τη διατροφή και είναι ενεργό μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων, της Βρετανικής Διαιτολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών καθώς και της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας.

Subtitle: 
Γευστικές προτάσεις για τη διατροφή των εννέα μηνών
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-397-763-2
Book pages: 
181
Book Dimensions: 
25χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο