Product

Εγχειρίδιο βιομηχανικών και ανθρώπινων σχέσεων

Product

Εγχειρίδιο βλακείας

Εγχειρίδιο βιοχημείας

Κωδικός:
120936
Αuthor: 
Description: 

Πλήρως αναθεωρημένο κι επαυξημένο, το εγχειρίδιο βιοχημείας των J. Koolman και K.H. Roehm παρουσιάζει τις βασικές γνώσεις της βιοχημείας του ανθρώπου και των θηλαστικών σε 215 έγχρωμους πίνακες με συνοδό κείμενο.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πλήρως αναθεωρημένο κι επαυξημένο, το εγχειρίδιο βιοχημείας των J. Koolman και K.H. Roehm παρουσιάζει τις βασικές γνώσεις της βιοχημείας του ανθρώπου και των θηλαστικών σε 215 έγχρωμους πίνακες με συνοδό κείμενο. Εκτός της σύντομης εισαγωγής στις έννοιες της χημείας και τα παρατιθέμενα "κλασικά θέματα" της βιοχημείας, η ανά χείρας 2η έκδοση καλύπτει νέα πεδία ενδιαφέροντος όπως παραδείγματος χάριν, οι σχέσεις μεταξύ χημικής δομής και βιολογικής λειτουργίας ή οι οδοί μεταφοράς πληροφορίας καθώς και πρόσφατες εξελίξεις κι ανακαλύψεις της βιοχημικής έρευνας όπως η δομή πολλών νέων σημαντικών μορίων. Χαρακτηριστικά-κλειδιά της παρούσας έκδοσης: - Μοναδικός συνδυασμός υψηλής, αισθητικής κι εκπαιδευτικής, αξίας γραφικών παραστάσεων με περιεκτικό, επεξηγηματικό κείμενο. - Ενοποιημένος χρωματικός κώδικας ατόμων, συνενζύμων, χημικών τάξεων και κυτταρικών οργανιδίων, ο οποίος επιτρέπει την ταχεία αναγνώριση όλων των εμπλεκομένων συστημάτων. - Ηλεκτρονικές γραφικές αναπαραστάσεις που παρέχουν προσομοιωμένες τρισδιάστατες απεικονίσεις πολλών σημαντικών μορίων. Το ανά χείρας εγχειρίδιο είναι ιδανικό για φοιτητές της ιατρικής και των επιστημών της ζωής και πολύτιμη πηγή πληροφόρησης για τους επαγγελματίες.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-399-567-3
Book pages: 
469
Book Dimensions: 
27χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Jan Koolman γεννήθηκε στην πόλη Lubeck της Γερμανίας. Κατά τη διάρκεια της λυκειακής εκπαιδεύσεώς του έλαβε κλασική παιδεία, γεγονός το οποίο άφησε το ίχνος του στην προσωπικότητά του. Μεταξύ των ετών 1963 και 1969 σπούδασε βιοχημεία στο Πανεπιστήμιο του Tubingen. Έλαβε τη διδακτορική του (στο πεδίο της Χημείας] στο Πανεπιστήμιο του Marburg υπό την επίβλεψη του βιοχημικού Peter Karlson. Στο Marburg άρχισε να μελετά τη βιοχημεία των εντόμων κι άλλων ασπόνδυλων. Πραγματοποίησε μεταδιδακτορικές σπουδές, το 1977, στο πεδίο της ιατρικής και εξελέγη καθηγητής επί τιμή το 1984. Το αντικείμενο μελέτης του σήμερα εστιάζεται στην βιοχημική ενδοκρινολογία. Τα λοιπά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τις εκπαιδευτικές μεθόδους στη βιοχημεία. Κατέχει τη θέση του Διευθυντή Σπουδών του Τμήματος Ιατρικής στο Marburg και είναι νυμφευμένος με μία καθηγήτρια καλών τεχνών.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-399-567-3
Book pages: 
469
Book Dimensions: 
27χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο