Product

Εγχειρίδιο γηριατρικής

Product

Εγχειρίδιο για γονείς

Εγχειρίδιο για "απελπισμένους" γονείς

Κωδικός:
123466
Manufacturer: 
Description: 

- Πώς μπορούν οι γονείς να προσεγγίσουν τον κόσμο του παιδιού τους και να τον κατανοήσουν;
- Πώς μπορούν γονείς και παιδιά να συνυπάρχουν μέσα σε κλίμα χαράς και ευεξίας;

Αυτό το βιβλίο καλύπτει μία ευρεία γκάμα θεμάτων που απασχολούν τους γονείς από τη στιγμή της σύλληψης του παιδιού μέχρι και την εφηβεία: θηλασμός, παιδικός σταθμός, σχολείο, προβλήματα λόγου, διατροφή, ύπνος, φόβοι, εκπαίδευση τουαλέτας, διαζύγιο, υιοθεσία, θάνατος, αδελφικές, φιλικές και σεξουαλικές σχέσεις, χρήση ουσιών, και άλλα.

6,12 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

- Πώς μπορούν οι γονείς να προσεγγίσουν τον κόσμο του παιδιού τους και να τον κατανοήσουν; - Πώς μπορούν γονείς και παιδιά να συνυπάρχουν μέσα σε κλίμα χαράς και ευεξίας; Αυτό το βιβλίο καλύπτει μία ευρεία γκάμα θεμάτων που απασχολούν τους γονείς από τη στιγμή της σύλληψης του παιδιού μέχρι και την εφηβεία: θηλασμός, παιδικός σταθμός, σχολείο, προβλήματα λόγου, διατροφή, ύπνος, φόβοι, εκπαίδευση τουαλέτας, διαζύγιο, υιοθεσία, θάνατος, αδελφικές, φιλικές και σεξουαλικές σχέσεις, χρήση ουσιών, και άλλα. Κάποιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα παιδιά μπορεί να είναι απόρροια του αναπτυξιακού σταδίου που διανύουν, ενώ άλλες μπορεί να έχουν βαθύτερα αίτια, και χρειάζεται να αντιμετωπιστούν έγκαιρα με κατάλληλους χειρισμούς. Εδώ δεν προτείνονται μαγικές λύσεις, γιατί κάθε παιδί είναι ξεχωριστό, με διαφορετική ιδιοσυγκρασία, διαφορετικές εμπειρίες και ανάγκες. Ο υπεύθυνος γονέας που ενδιαφέρεται για το παιδί του θα πάρει κάποιες ιδέες και θα κρίνει μόνος του ποιες απ' αυτές είναι εφαρμόσιμες στη δική του περίπτωση. Το να είναι κάποιος γονέας απαιτεί δουλειά πλήρους απασχόλησης και τεράστια ψυχικά αποθέματα. Και η ανταμοιβή του; Το χαμόγελο του παιδιού, δώρο ανεκτίμητης αξίας.
Subtitle: 
...Από το μητρικό θηλασμό μέχρι τον ψυχικό απογαλακτισμό!
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-7902-17-3
Book pages: 
111
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Αντιγόνη Κεμερλίογλου σπούδασε ψυχολογία στο University of La Verne. Έκανε τα μεταπτυχιακά της στο University of Stirling, Scotland ("Ψυχολογία & Εκπαίδευση"). Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο Λονδίνο συμμετείχε σε ερευνητικό πρόγραμμα του Νοσοκομείου Hommersmith για παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές. Τα τελευταία χρόνια μετεκπαιδεύεται στην παιγνιοθεραπεία. 'Εχει διατελέσει επιστημονική σύμβουλος σε ειδικά πλαίσια για παιδιά. Συνεργάζεται με διάφορα Κέντρα Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης στον τομέα της πρόληψης. Διδάσκει ψυχολογία σε αγγλόφωνα κυρίως κολέγια, παρέχοντας παράλληλα συμβουλευτικές υπηρεσίες στους φοιτητές. Επίσης διευθύνει εργαστήρια για γονείς και εκπαιδευτικούς. Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων και του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων.

Subtitle: 
...Από το μητρικό θηλασμό μέχρι τον ψυχικό απογαλακτισμό!
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-7902-17-3
Book pages: 
111
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο