Product

Εγχειρίδιο ναυτολογίας

Product

Εγχειρίδιο νεκροψιών και νεκροτομιών στα θηλαστικά ζώα και στα πτηνά

Εγχειρίδιο ναυτολογίας

Κωδικός:
108814
Description: 

Το βιβλίο αυτό με τίτλο "Εγχειρίδιο Ναυτολογίας, Ποινικό και Πειθαρχικό Δίκαιο στη Ναυτική Εργασία", το οποίο αναλύει θέματα αρμοδιότητας τμημάτων ή Γραφείων Ναυτολογίας Λιμενικών και Προξενικών Αρχών, αποτελεί επικαιροποιημένη και βελτιωμένη έκδοση του βιβλίου που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1998, με τίτλο "Εγχειρίδιο Ναυτολογίας".
Η ύλη του βιβλίου, χωρίζεται σε δύο επιμέρους βιβλία- ενότητες, την ενότητα "Εγχειρίδιο Ναυτολογίας" και στην ενότητα "Πειθαρχικό Δίκαιο στη Ναυτική Εργασία". [...]
(από τον πρόλογο του βιβλίου)

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό με τίτλο "Εγχειρίδιο Ναυτολογίας, Ποινικό και Πειθαρχικό Δίκαιο στη Ναυτική Εργασία", το οποίο αναλύει θέματα αρμοδιότητας τμημάτων ή Γραφείων Ναυτολογίας Λιμενικών και Προξενικών Αρχών, αποτελεί επικαιροποιημένη και βελτιωμένη έκδοση του βιβλίου που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1998, με τίτλο "Εγχειρίδιο Ναυτολογίας". Η ύλη του βιβλίου, χωρίζεται σε δύο επιμέρους βιβλία- ενότητες, την ενότητα "Εγχειρίδιο Ναυτολογίας" και στην ενότητα "Πειθαρχικό Δίκαιο στη Ναυτική Εργασία". [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Subtitle: 
Ποινικό και πειθαρχικό δίκαιο στη ναυτική εργασία
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8461-53-7
Book pages: 
603
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Πειραιάς
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Χαράλαμπος Α. Δεληγιάννης είναι ανώτερος αξιωματικός Λ.Σ. Το 1987 αποφοίτησε από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων Λ.Σ. και το 1984 από την ΑΣΟΕΕ. Έχει υπηρετήσει σε περιφερειακές και κεντρικές υπηρεσίες του Υ.Ε.Ν., όπως Διεύθυνση Ναυτικής Θαλασσίων Συγκοινωνιών, Α.Ε.Ν. Χίου, Τμήμα Ναυτολογίας Κεντριού Λιμεναρχείου Πειραια κ.λ.π.
Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Γασπαράτου, καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης, και παρέρας τριών παιδιών, Βαγγέλη, Σπύρου και Νίκου.
Έργα του:
-Ναυτολογία - Νομοθεσία και διαδικασίες. (1995)
-Εγχειρίδιο Ναυτολογίας (1998, 2η έκδοση 2006)
-STCW και η εφαρμογή της από την Ελλάδα. (1999)

Subtitle: 
Ποινικό και πειθαρχικό δίκαιο στη ναυτική εργασία
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8461-53-7
Book pages: 
603
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Πειραιάς
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο