Product

Εγχειρίδιο προετοιμασίας για την εισαγωγή στο δίκαιο και τους πολιτικούς θεσμούς

Product

Εγχειρίδιο προετοιμασίας στα παιδαγωγικά στο γνωστικό αντικείμενο και στην ειδική διδακτική μεθοδολογία νηπιαγωγών

Εγχειρίδιο προετοιμασίας σε θέματα ιδιωτικού δικαίου

Κωδικός:
140579
Description: 

Το βιβλίο αυτό έχει σαν πρωταρχικό σκοπό την εξοικείωση του αναγνώστη με τις έννοιες του ιδιωτικού δικαίου. Κατά δεύτερον πολύ σημαντικό, την κατανόηση αυτών των εννοιών για την επιτυχή προσέγγιση των θεμάτων - ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής.

Η διάρθρωση της ύλης γίνεται κατά τέτοιο τρόπο σαν μια κατά άρθρο ανάλυση των διατάξεων του Αστικού Κώδικα και του Κώδικα Εμπορικής Νομοθεσίας, με αναφορά παραδειγμάτων πρακτικής φύσης που όλοι μας συναντάμε στην καθημερινή συναλλακτική μας ζωή μας και με θέματα ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής με σχολιασμένες απαντήσεις.

26,39 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό έχει σαν πρωταρχικό σκοπό την εξοικείωση του αναγνώστη με τις έννοιες του ιδιωτικού δικαίου. Κατά δεύτερον πολύ σημαντικό, την κατανόηση αυτών των εννοιών για την επιτυχή προσέγγιση των θεμάτων - ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής. Η διάρθρωση της ύλης γίνεται κατά τέτοιο τρόπο σαν μια κατά άρθρο ανάλυση των διατάξεων του Αστικού Κώδικα και του Κώδικα Εμπορικής Νομοθεσίας, με αναφορά παραδειγμάτων πρακτικής φύσης που όλοι μας συναντάμε στην καθημερινή συναλλακτική μας ζωή μας και με θέματα ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής με σχολιασμένες απαντήσεις. Το εγχειρίδιο αυτό αποτελεί οδηγό και απαραίτητο συμπλήρωμα του διδακτικού έργου που πραγματοποιείται από έμπειρους και επιμορφωμένους εισηγητές στον εκπαιδευτικό μας οργανισμό σε 20 εκπαιδευτικά κέντρα ανά την Ελλάδα. Πιστεύουμε και ευχόμαστε να φανεί χρήσιμο στον/στην κάθε υποψήφιο/α για την προσωπική του/της μελέτη και την τελική επιτυχία στο διαγωνισμό.
Subtitle: 
Ιδιωτικό δίκαιο, διοικητικό δίκαιο: ΑΣΕΠ Υπουργείο Οικονομικών, Δικαιοσύνης, Εξωτερικών
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-98666-2-Χ
Book pages: 
192
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Ιδιωτικό δίκαιο, διοικητικό δίκαιο: ΑΣΕΠ Υπουργείο Οικονομικών, Δικαιοσύνης, Εξωτερικών
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-98666-2-Χ
Book pages: 
192
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο