Product

Εικασίες και αντιπαραδείγματα για την κατανόηση των μαθηματικών εννοιών στην τάξη

Product

Εικαστικά Α΄ γυμνασίου

Εικαστικά Α΄ γυμνασίου

Κωδικός:
182535
Description: 

Το τετράδιο αυτό είναι ένας δικός σου χώρος, όπου μπορείς να συγκεντρώσεις ό,τι έχεις κερδίσει από το μάθημα των Εικαστικών: σχέδια, φωτογραφίες και σημειώσεις, δείγματα τεχνικών και υλικών καθώς και άλλα χρήσιμα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις καλύτερα την εικαστική σου σκέψη και την καλλιτεχνική σου δημιουργία.

Στο τετράδιο υπάρχουν ακόμα μια σειρά από παιδαγωγικά παιχνίδια και κουίζ γνώσεων σχετικών με τα Εικαστικά, που συχνά θα σου δίνουν την ευκαιρία να ελέγχεις και να εμπλουτίζεις πς γνώσεις σου.

0,67 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το τετράδιο αυτό είναι ένας δικός σου χώρος, όπου μπορείς να συγκεντρώσεις ό,τι έχεις κερδίσει από το μάθημα των Εικαστικών: σχέδια, φωτογραφίες και σημειώσεις, δείγματα τεχνικών και υλικών καθώς και άλλα χρήσιμα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις καλύτερα την εικαστική σου σκέψη και την καλλιτεχνική σου δημιουργία. Στο τετράδιο υπάρχουν ακόμα μια σειρά από παιδαγωγικά παιχνίδια και κουίζ γνώσεων σχετικών με τα Εικαστικά, που συχνά θα σου δίνουν την ευκαιρία να ελέγχεις και να εμπλουτίζεις πς γνώσεις σου. Και μια μικρή συμβουλή: Φρόντισε να διατηρείς το τετράδιο σου σε καλή κατάσταση, γιατί κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς θα το δεις να συμπληρώνεται με τα δικά σου χαρακτηριστικά. (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Subtitle: 
Τετράδιο εργασιών
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-06-2049-0
Book pages: 
31
Book Dimensions: 
28χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Τετράδιο εργασιών
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-06-2049-0
Book pages: 
31
Book Dimensions: 
28χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο