Product

Εικονικά βλέμματα

Product

Εικονικές αντιγραφές

Εικονικά περιβάλλοντα πληροφόρησης

Κωδικός:
124056
Description: 

Τα τελευταία χρόνια με τη ραγδαία και συνεχή ανάπτυξη της τεχνολογίας μεγαλώνουν συνεχώς οι δυνατότητές μας, με χρήση συστημάτων Υπολογιστών, να αναπαριστάνουμε Πραγματικό ή Εικονικό Περιβάλλον σε Εικονικό.

Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται παραδείγματα Εικονικών Περιβάλλοντων σε τρισδιάστατα οπτικά περιβάλλοντα, εξετάζονται οι εφαρμογές τους στον Ελλαδικό χώρο, καθώς και το σχετικό ερευνητικό έργο.

18,35 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τα τελευταία χρόνια με τη ραγδαία και συνεχή ανάπτυξη της τεχνολογίας μεγαλώνουν συνεχώς οι δυνατότητές μας, με χρήση συστημάτων Υπολογιστών, να αναπαριστάνουμε Πραγματικό ή Εικονικό Περιβάλλον σε Εικονικό. Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται παραδείγματα Εικονικών Περιβάλλοντων σε τρισδιάστατα οπτικά περιβάλλοντα, εξετάζονται οι εφαρμογές τους στον Ελλαδικό χώρο, καθώς και το σχετικό ερευνητικό έργο.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-351-699-6
Book pages: 
148
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Δημήτριος Χ. Κόκοτος απέκτησε πτυχίο Μαθηματικού από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και διδακτορικό δίπλωμα Ph.D., σχετικό με Μαθηματικά και Πληροφορική από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.
Διδάσκει Οικονομικά Μαθηματικά από το 2005 στο Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών, ενώ δίδαξε Μαθηματικά, Στατιστική, Πιθανότητες, Ανώτερη Μηχανική και Εφαρμοσμένα Μαθηματικά ως Επιστημονικός Συνεργάτης, στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διδάσκει, επίσης, Πληροφοριακά Συστήματα στις Μεταφορές και Ναυτιλιακή Πληροφορική, ενώ δίδαξε Εικονικά Περιβάλλοντα και Ηλεκτρονικό Επιχειρείν στο Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
Έχει συγγραφική δραστηριότητα με ικανό αριθμό, σχετικών με τα διδακτικά του αντικείμενα, Πανεπιστημιακών συγγραμμάτων, μια επιλογή των οποίων είναι:
- Κόκοτος Δ., κ.ά., "Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών στη Ναυτιλία", 2011, Vol. I - Vol. II, Εκδόσεις Αθ. Σταμούλης Α.Ε.
- Κόκοτος Δ., κ.ά., "Εφαρμογές Πληροφορικής στη Ναυτιλία", 2011, Vol. I - Vol. II, Εκδόσεις Αθ. Σταμούλης Α.Ε.
- Κόκοτος Δ., κ.ά., "Πρόβλεψη ενεργειών και Λήψη Αποφάσεων στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν", 2009, Εκδόσεις Αθ. Σταμούλης Α.Ε.
- Κόκοτος Δ., "Εικονικά Περιβάλλοντα Πληροφόρησης", 2007, Εκδόσεις Αθ. Σταμούλης Α.Ε.
Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα αφορούν σε Αλγόριθμους Ταξινόμησης, Όρυξη δεδομένων, Ανάλυση κινδύνου και λήψη Αποφάσεων, Τεχνολογίες Πληροφοριών στη Ναυτιλία, Ναυτιλιακή Πληροφορική, Ναυτικά ατυχήματα και περιβαλλοντικές επιπτώσεις, Πληροφορικά Συστήματα στις Μεταφορές.
Έχει σχετικές με τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα και το γνωστικό του αντικείμενο παρουσιάσεις σε Διεθνή επιστημονικά Συνέδρια, καθώς και δημοσιεύσεις επιστημονικών άρθρων και ερευνητικών εργασιών σε Διεθνή Περιοδικά με κριτές.
Είναι μέλος Οργανωτικών επιτροπών επιστημονικών Συνεδρίων, μέλος Εκδοτικής Ομάδας (Editorial Team) και Κριτής (Reviewer) σε περιοδικά Διεθνών εκδοτικών οίκων (Elsevier, John Wiley & Sons Ltd., EMR Canadian Centre of Science and Education κ.λ.π.). Επίσης, μέλος θεσμικών οργάνων, φορέων και επιστημονικών ενώσεων.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-351-699-6
Book pages: 
148
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο