Product

Εικονογραφημένες ιστορίες της Βίβλου

Product

Εικονογραφημένη βιολογική χημεία Harper's

Εικονογραφημένη ανθολογία της φιλοσοφίας

Κωδικός:
126804
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Από τον Θαλή τον Μιλήσιο έως τον Χούσερλ, μια ανθολογία των μεγαλύτερων φιλοσόφων της ανθρωπότητας, των ζητημάτων που έθεσαν και των απαντήσεων που έδωσαν.

32,10 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Από τον Θαλή τον Μιλήσιο έως τον Χούσερλ, μια ανθολογία των μεγαλύτερων φιλοσόφων της ανθρωπότητας, των ζητημάτων που έθεσαν και των απαντήσεων που έδωσαν. Ποια είναι η γενεσιουργός αιτία των πάντων; Υπάρχει Αλήθεια; Τι σημαίνει το να σκέπτεται κανείς; Τι είναι η γλώσσα; Πώς λειτουργεί το πνεύμα; Τι είναι η πραγματικότητα; Υπάρχει επιστημονική μέθοδος; Πώς αξίζει να ζει κανείς; Τι είναι ο χρόνος; Τι είναι η ύλη; Ποιο είναι το όριο ανάμεσα στην λογική στην τρέλα και στην σχιζοφρένεια; Τι είναι ο Θεός; Αποδεικνύεται επιστημονικά η ύπαρξή του; Η Ιστορία είναι Πρόοδος; Τι είναι τελικά η Φιλοσοφία; Ένας θαυμάσιος εικονογραφημένος οδηγός για κάθε τύπο αναγνώστη, χρήσιμος για μαθητές, φοιτητές, καθηγητές και απολύτως απαραίτητος για εκείνον που τώρα ανακαλύπτει τον μαγικό κόσμο της φιλοσοφίας.
Subtitle: 
Από της απαρχές της μέχρι τη σύγχρονη εποχή
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-536-332-1
Book pages: 
479
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Ουμπάλντο Νικόλα ζει και εργάζεται στην Παβία, στον βορρά της Ιταλίας. Είναι καθηγητής ιστορίας της φιλοσοφίας στη μέση εκπαίδευση και αρθρογράφος επί θεμάτων που ξεκινούν από τη διατροφή έως και τη βιοηθική. Είναι διευθυντής του περιοδικού "Διογένης το φιλοσοφείν σήμερα". Έχει γράψει τα έργα "Εικονογραφημένη ανθολογία της φιλοσοφίας", και "Εικονογραφημένος άτλας της φιλοσοφίας".

Subtitle: 
Από της απαρχές της μέχρι τη σύγχρονη εποχή
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-536-332-1
Book pages: 
479
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο