Product

Εικόνες φωτός και σκότους στο θέατρο του Arrabal

Product

Εικόνες: ο κόσμος μας με τον φακό του Magnum

Εικόνες, λέξεις και κατηγορίες

Κωδικός:
167696
Description: 

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα που λειτουργεί ως ένα πολύτιμο εργαλείο γλωσσικής ανάπτυξης για:
- Μαθητές που παρουσιάζουν προβλήματα στη προφορική και γραπτή έκφραση γραμμάτων, λέξεων, φράσεων ή στη σειροθέτηση (με μαθησιακές δυσκολίες και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες).
- Γονείς και επαγγελματίες που ασχολούνται με την αποκατάσταση προβλημάτων λόγου, ομιλίας, γραφής και ανάγνωσης όπως λογοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς, ψυχολόγους.
- Μαθητές των πρώτων τάξεων του δημοτικού για ενίσχυση της διδασκαλίας στο μάθημα της Γλώσσας.

45,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα που λειτουργεί ως ένα πολύτιμο εργαλείο γλωσσικής ανάπτυξης για: - Μαθητές που παρουσιάζουν προβλήματα στη προφορική και γραπτή έκφραση γραμμάτων, λέξεων, φράσεων ή στη σειροθέτηση (με μαθησιακές δυσκολίες και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες). - Γονείς και επαγγελματίες που ασχολούνται με την αποκατάσταση προβλημάτων λόγου, ομιλίας, γραφής και ανάγνωσης όπως λογοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς, ψυχολόγους. - Μαθητές των πρώτων τάξεων του δημοτικού για ενίσχυση της διδασκαλίας στο μάθημα της Γλώσσας. - Παλιννοστούντες και διάφορες ομάδες αναλφάβητων για την εισαγωγή τους στην ελληνική γλώσσα. Εκπαιδευτικά σημεία: - Ευχάριστες δραστηριότητες μέσα σε ένα πολυμεσικό περιβάλλον, που υποστηρίζει την ανάπτυξη δεξιοτήτων ανάγνωσης, παραγωγής και κατανόησης λόγου - «Περιβάλλον εκπαιδευτικού» που παρέχει τη δυνατότητα στον γονέα ή τον επαγγελματία, να ορίσει για κάθε μαθητή ποιες ασκήσεις - δραστηριότητες θα εκτελέσει και να παρακολουθήσει τη πρόοδο του μέσα από το αρχείο του μαθητή.
Subtitle: 
Εργαλείο γλωσσικής ανάπτυξης
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-7995-84-8
Publication Place: 
Αθήνα
Subtitle: 
Εργαλείο γλωσσικής ανάπτυξης
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-7995-84-8
Publication Place: 
Αθήνα