Product

Ειρήνη, η βασιλοπούλα της αγάπης

Product

Ειρήνη, φιλία, συνεργασία

Ειρήνη, ο μόνος δρόμος

Κωδικός:
115055
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ο Deepak Chopra, με το νέο, παθιασμένο βιβλίο του, μας υπενθυμίζει μια προαιώνια γνώση: τον κόσμο μας τον δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι μέσα από τις επιλογές που κάνουμε κάθε στιγμή. Καταρρίπτοντας λοιπόν όλες τις στρατηγικές που έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα για την επίτευξη παγκόσμιας ειρήνης, προτείνει ένα νέο πρότυπο ζωής, μέσα από επτά απλά βήματα, που θα μας μεταμορφώσουν όλους σε εν δυνάμει Ειρηνοποιούς.

25,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Ο Deepak Chopra, με το νέο, παθιασμένο βιβλίο του, μας υπενθυμίζει μια προαιώνια γνώση: τον κόσμο μας τον δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι μέσα από τις επιλογές που κάνουμε κάθε στιγμή. Καταρρίπτοντας λοιπόν όλες τις στρατηγικές που έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα για την επίτευξη παγκόσμιας ειρήνης, προτείνει ένα νέο πρότυπο ζωής, μέσα από επτά απλά βήματα, που θα μας μεταμορφώσουν όλους σε εν δυνάμει Ειρηνοποιούς. Και τελικά αυτό που μας προσφέρει δεν είναι απλώς ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, αλλά η δυνατότητα ενός νέου τρόπου ύπαρξης, που δίνει σε κάθε άνθρωπο απεριόριστη δύναμη να κάνει ένα σημαντικό άλμα στην προσωπική του εξέλιξη και να αλλάξει τη ροή της Ιστορίας.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8317-86-Χ
Book pages: 
334
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Deepak Chopra είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένος ως ένας από τους πρωτοπόρους στον τομέα της Ψυχοσωματικής Iατρικής και του Aνθρώπινου Δυναμικού. Έχει γράψει περισσότερα από πενήντα βιβλία, πολλά από τα οποία έχουν κάνει ρεκόρ πωλήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο. Eίναι ο ιδρυτής του Iδρύματος The Chopra Center for Well Being (www.chopra.com), καθώς και πρόεδρος του Oργανισμού Alliance for a New Humanity (www.anhglobal.org).
To περιοδικό Time έχει αναγνωρίσει τον Deepak Chopra ως έναν από τους εκατό σημαντικότερους ανθρώπους του 20ού αιώνα, χαρακτηρίζοντάς τον "ποιητή-προφήτη της εναλλακτικής ιατρικής". Aπό τις εκδόσεις Έσοπτρον κυκλοφορούν τα βιβλία του: Zωή Mετά τον Θάνατο, Kάμα Σούτρα και οι Eπτά Πνευματικοί Nόμοι του Έρωτα, Eιρήνη-ο Mόνος Δρόμος, Tο Bιβλίο των Mυστικών, Άμεση Eκπλήρωση, Oι Eπτά Πνευματικοί Nόμοι της Eπιτυχίας, Oι Eπτά Πνευματικοί Nόμοι της Γιόγκα, Δύναμη, Eλευθερία και Xάρις, Τέλειο Ξεκίνημα-Eυτυχισμένη Zωή και Mεγαλώνοντας Ξανανιώστε, Ανακαλύπτοντας το Σώμα, Ανασταίνοντας την Ψυχή.
www.DeepakChopra.com

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8317-86-Χ
Book pages: 
334
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο