Product

Γυμνοί Αγριοι Και Ανθρωποφάγοι

Product

Νεοελληνικά Αναγνώσματα Δια Τους Μαθητάς Της Β Τάξεως Των Ελληνικών Σχολείων

Εισαγωγή Στη Διδακτική Των Ζωντανών Γλωσσών Προβλήματα Προτάσεις

Κωδικός:
15843P
Εκδότης: 
Συγγραφέας: 
20,00 €
Language: 
Ημερομηνία Έκδοσης : 
1986
Αριθ. Σελίδων: 
160
Διαστάσεις Βιβλίου: 
20x11
Τόπος Έκδοσης: 
Αθήνα
Βιβλιοδεσία: 
Μαλακό εξώφυλλο
Αριθ. Τόμων: 
1

Η Βάσω Τοκατλίδου έκανε τις βασικές σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και τις μεταπτυχιακές στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης - Paris III. Είναι διδάκτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και, πριν εκλεγεί καθηγήτρια της ίδιας Σχολής θήτευσε στη δημόσια δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Σήμερα είναι καθηγήτρια Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας και Διδακτικής στο Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας.
Κύριο αντικείμενο της έρευνάς της είναι ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη προγραμμάτων και μαθησιακών υλικών για την εκμάθηση γλωσσών από μαθητές και ενήλικους επαγγελματίες. Οι τελευταίες αναζητήσεις της εστιάζονται στην ανάπτυξη μοντέλων και εφαρμογών των τεχνολογιών της πληροφορίας και της επικοινωνίας. Μελέτες και άρθρα της έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και βιβλία της έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα και στη Γαλλία.
Έχει προσκληθεί να διδάξει σε άλλα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και έχει συντονίσει την έρευνα πολλών ευρωπαϊκών διαπανεπιστημιακών προγραμμάτων. Για το επιστημονικό της έργο και για την ευρωπαϊκή της δράση έχει βραβευθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με το βραβείο Erasmus, έχει παρασημοφορηθεί δύο φορές από τη γαλλική κυβέρνηση και της έχει απονεμηθεί τιμητική διάκριση από το Δήμο της πόλης της, της Θεσσαλονίκης.

Language: 
Ημερομηνία Έκδοσης : 
1986
Αριθ. Σελίδων: 
160
Διαστάσεις Βιβλίου: 
20x11
Τόπος Έκδοσης: 
Αθήνα
Βιβλιοδεσία: 
Μαλακό εξώφυλλο
Αριθ. Τόμων: 
1