Product

Εισαγωγή στα νομικά

Product

Εισαγωγή στα παράγωγα χρηματοοικονομικά προϊόντα

Εισαγωγή στα νομικά

Κωδικός:
203115
Description: 

Ο σύγχρονος πολίτης κατακλύζεται καθημερινά από δικαστικά ρεπορτάζ στα ΜΜΕ με ευρέως φάσματος «νομικής φύσεως» ειδήσεις. Τα νομικά θέματα γεννούν στον μη ειδικό απορίες και προβλήματα κατανόησής τους.

Εγχείρημα κάλυψης αυτού του κενού πληροφόρησης αποτελεί το παρόν ευσύνοπτο βοήθημα. Απευθύνεται και στο μέσο φιλομαθή αναγνώστη και σε φοιτητές-σπουδαστές Σχολών, στις οποίες διδάσκεται το μάθημα της «Εισαγωγής στο δίκαιο (ή και στο ιδιωτικό δίκαιο ή στο αστικό δίκαιο)».

16,13 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο σύγχρονος πολίτης κατακλύζεται καθημερινά από δικαστικά ρεπορτάζ στα ΜΜΕ με ευρέως φάσματος «νομικής φύσεως» ειδήσεις. Τα νομικά θέματα γεννούν στον μη ειδικό απορίες και προβλήματα κατανόησής τους. Εγχείρημα κάλυψης αυτού του κενού πληροφόρησης αποτελεί το παρόν ευσύνοπτο βοήθημα. Απευθύνεται και στο μέσο φιλομαθή αναγνώστη και σε φοιτητές-σπουδαστές Σχολών, στις οποίες διδάσκεται το μάθημα της «Εισαγωγής στο δίκαιο (ή και στο ιδιωτικό δίκαιο ή στο αστικό δίκαιο)». Σχετικά, από το ευρύτατο γνωστικό αντικείμενο κλάδων της νομικής επιστήμης, επιλέχτηκαν και καταβλήθηκε προσπάθεια να μεταδοθούν με νοηματική αλληλουχία, απλά και με παραδείγματα, βασικές γνώσεις στοιχειωδών εννοιών της. Αυτές προκρίθηκαν ως χρήσιμες στον αναγνώστη τόσο θεωρητικά, για μία εξοικείωση με τον κόσμο του δικαίου, όσο και πρακτικά, όταν ζητήσει με δικηγόρο-συνήγορο, μέσω της (νομικής) δικαστικής οδού, "να βρει το δίκιο του".
Subtitle: 
Στοιχεία δικαίου
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-568-264-8
Book pages: 
322
Publication Place: 
Αθήνα
Volume No: 
2
Subtitle: 
Στοιχεία δικαίου
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-568-264-8
Book pages: 
322
Publication Place: 
Αθήνα
Volume No: 
2