Product

Εισαγωγή στην κατανοητική φιλοσοφία

Product

Εισαγωγή στην κβαντική θεωρία της ύλης

Εισαγωγή στην κατηχητική και χριστιανική παιδαγωγική

Κωδικός:
110584
Description: 

Παραδίνοντας στο φοιτητικό και γενικότερα στον επιστημονικό κόσμο έντυπη την ύλη της "Εισαγωγής στην κατηχητική και χριστιανική παιδαγωγική", θεωρούμε ως υποχρέωσή μας την παροχή ορισμένων εξηγήσεων συναφών κυρίως προς το νόημα και το είδος της συγκροτήσεως αυτού του έργου.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Παραδίνοντας στο φοιτητικό και γενικότερα στον επιστημονικό κόσμο έντυπη την ύλη της "Εισαγωγής στην κατηχητική και χριστιανική παιδαγωγική", θεωρούμε ως υποχρέωσή μας την παροχή ορισμένων εξηγήσεων συναφών κυρίως προς το νόημα και το είδος της συγκροτήσεως αυτού του έργου. Είναι γνωστό πως κάθε εισαγωγή μπορεί να εμφανιστεί με δυο προ παντός βασικές μορφές. Μια αυτή, που συμπίπτει με την έννοια της μυήσεως στα κύρια στοιχεία ή τους χώρους μιας οποιασδήποτε επιστήμης και κάποια άλλη, που συνίσταται στην έκθεση των αφετηριακών στοιχείων, των προβλημάτων και των πορισμάτων, στα οποία κατέληξε μια επιστήμη. Η "Εισαγωγή στην κατηχητική και χριστιανική παιδαγωγική", που αποτελεί το αντικείμενο αυτών των προλεγομένων , έχει δίχως άλλο μέσα της στοιχεία και από τις δυο παραπάνω περιπτώσεις. Δεν ανήκει όμως κατ' αποκλειστικότητα σε καμιά απ' αυτές. Είναι μια άλλη εισαγωγική περίπτωση στο χώρο της έρευνας και σπουδής της κατηχήσεως και χριστιανικής αγωγής, που καλύπτει ζητήματα βασικού καθορισμού της κατηχητικής και χριστιανικής παιδαγωγικής και του αντικειμένου της. [...] (από την εισαγωγή του βιβλίου)
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-343-844-8
Book pages: 
252
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κων. Δ. Φράγκος γεννήθηκε το 1948 στη Δραπετσώνα από γονείς Μεσσήνιους. Δικηγόρησε στον Πειραιά και την Αθήνα. Σήμερα είναι δημότης Νέας Ιωνίας.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-343-844-8
Book pages: 
252
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο