Product

Εισαγωγή στο δίκαιο και στους πολιτικούς θεσμούς Β΄ τάξη ενιαίου λυκείου

Product

Εισαγωγή στο δίκαιο και τους πολιτικούς θεσμούς Β΄ λυκείου

Εισαγωγή στο δίκαιο και τους πολιτικούς θεσμούς Β΄ ενιαίου λυκείου

Κωδικός:
44041
Manufacturer: 
Description: 

Το παρόν βιβλίο αποτελεί εγχείρημα για την αξιοποίηση του διδακτικού υλικού του σχολικού πακέτου για τη Β΄ τάξη του Ενιαίου Λυκείου, στο πλαίσιο του μαθήματος εισαγωγή στο Δίκαιο και τους Πολιτικούς Θεσμούς.
Στόχος του είναι η συμβολή στη μελέτη των θεμάτων που τίθενται στο πλαίσιο της Πολιτικής και της Νομικής Επιστήμης, καθώς επίσης και η διδακτική προσέγγιση του υλικού με τρόπο που να συνάδει προς τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές της ισχύουσας αξιολόγησης των μαθητών.
Περιλαμβάνει:
-Ενδεικτικούς τρόπους οργάνωσης των διδακτικών ενοτήτων

11,56 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το παρόν βιβλίο αποτελεί εγχείρημα για την αξιοποίηση του διδακτικού υλικού του σχολικού πακέτου για τη Β΄ τάξη του Ενιαίου Λυκείου, στο πλαίσιο του μαθήματος εισαγωγή στο Δίκαιο και τους Πολιτικούς Θεσμούς. Στόχος του είναι η συμβολή στη μελέτη των θεμάτων που τίθενται στο πλαίσιο της Πολιτικής και της Νομικής Επιστήμης, καθώς επίσης και η διδακτική προσέγγιση του υλικού με τρόπο που να συνάδει προς τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές της ισχύουσας αξιολόγησης των μαθητών. Περιλαμβάνει: -Ενδεικτικούς τρόπους οργάνωσης των διδακτικών ενοτήτων -Διευκρινίσεις όρων και εννοιών -Περιληπτικές αποδόσεις θεματικών ενοτήτων -Σχεδιαγράμματα, πίνακες, σχήματα κ.λπ. -Ερωτήσεις και απαντήσεις κλειστού τύπου -Ερωτήσεις και απαντήσεις ανοικτού τύπου -Κριτήρια αξιολόγησης -Ενδεικτικές απαντήσεις στις ερωτήσεις του Βιβλίου για το Μαθητή -Ενδεικτικές απαντήσεις στις ερωτήσεις, ασκήσεις και εργασίες του Τετραδίου Ασκήσεων για το Μαθητή Η όλη διαπραγμάτευση έχει ενδεικτικό χαρακτήρα και δίνει ερεθίσματα στη σκέψη διδασκόντων και διδασκομένων για τη διαμόρφωση της δικής τους εκδοχής διαχείρισης της διδακτέας και εξεταστέας ύλης.
Subtitle: 
Γενικής παιδείας
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-375-077-8
Book pages: 
302
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Γενικής παιδείας
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-375-077-8
Book pages: 
302
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο