Product

Εισαγωγή στον Όμηρο

Product

Εισαγωγή στον Πλάτωνα

Εισαγωγή στον παράλληλο προγραμματισμό

Κωδικός:
205289
Description: 

Ο παράλληλος προγραμματισμός δεν αφορά πλέον μόνο τους ειδικούς. Αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε πλήρως την ισχύ των συστοιχιών υπολογιστών και των πολυπύρηνων επεξεργαστών, το βιβλίο αυτό είναι ο ιδανικός οδηγός εκμάθησης!
Είτε είστε φοιτητές είτε επαγγελματίες, το νέο βιβλίο του Peter Pacheco θα σας δείξει με απλό, μεθοδικό και ολοκληρωμένο τρόπο πώς να σχεδιάζετε και να αποσφαλματώνετε προγράμματα κατανεμημένης και κοινόχρηστης μνήμης και να αξιολογείτε τις επιδόσεις τους.

31,59 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο παράλληλος προγραμματισμός δεν αφορά πλέον μόνο τους ειδικούς. Αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε πλήρως την ισχύ των συστοιχιών υπολογιστών και των πολυπύρηνων επεξεργαστών, το βιβλίο αυτό είναι ο ιδανικός οδηγός εκμάθησης! Είτε είστε φοιτητές είτε επαγγελματίες, το νέο βιβλίο του Peter Pacheco θα σας δείξει με απλό, μεθοδικό και ολοκληρωμένο τρόπο πώς να σχεδιάζετε και να αποσφαλματώνετε προγράμματα κατανεμημένης και κοινόχρηστης μνήμης και να αξιολογείτε τις επιδόσεις τους. Χάρη στη μοναδική του προσέγγιση, το βιβλίο εισάγει τον αναγνώστη στον παράλληλο προγραμματισμό με τον πλέον μεθοδικό τρόπο: Ακολουθεί διδακτική προσέγγιση, ξεκινώντας με μικρά προγραμματιστικά παραδείγματα και προχωρώντας σταδιακά σε όλο και απαιτητικότερα προγράμματα. Επικεντρώνεται στη σχεδίαση, την αποσφαλμάτωση, και την αξιολόγηση των επιδόσεων των προγραμμάτων κατανεμημένης και κοινόχρηστης μνήμης. Δίνει έμφαση στην ανάπτυξη προγραμμάτων στην πράξη, με χρήση των προγραμματιστικών μοντέλων MPI, Pthreads, και OpenMP. Τα υπό μελέτη θέματα παρουσιάζονται σε συνδυασμό με παραδείγματα για διάφορα επιστημονικά πεδία, όπως η επιστήμη των υπολογιστών, η φυσική, και τα μαθηματικά. Τα κεφάλαια του βιβλίου περιλαμβάνουν πληθώρα ασκήσεων προγραμματισμού που κυμαίνονται από εύκολες ως ιδιαίτερα απαιτητικές.
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-461-666-8
Book pages: 
496
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-461-666-8
Book pages: 
496
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο