Product

Εκδόσεις χωρίς εκδότες

Product

Έκδοση πολύτιμης ύλης

Εκδόσεις χωρίς εκδότες

Κωδικός:
179468
Description: 

Η συναρπαστική διαδρομή ενός ασυμβίβαστου εκδότη.
Μια γλαφυρή καταγραφή του μεταπολεμικού εκδοτικού τοπίου.
Ένας ύμνος στην αγάπη για το βιβλίο.
Ένας δρόμος αντίστασης και ελπίδας.

"Αξιόλογο και σημαντικό... γλαφυρό και αιχμηρό, λάβρο και ξέχειλο από δίκαιη, αν και ήπια αγανάκτηση... ευφυές, στοχαστικό και καλογραμμένο".
("The Nation")

"Αδιάσειστα στοιχεία πως η επιμονή των μεγάλων εταιρειών για όλο και μεγαλύτερα κέρδη οδήγησε σε έναν επιχειρηματικό και πολιτιστικό παραλογισμό".
("Business Week")

8,87 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η συναρπαστική διαδρομή ενός ασυμβίβαστου εκδότη. Μια γλαφυρή καταγραφή του μεταπολεμικού εκδοτικού τοπίου. Ένας ύμνος στην αγάπη για το βιβλίο. Ένας δρόμος αντίστασης και ελπίδας. "Αξιόλογο και σημαντικό... γλαφυρό και αιχμηρό, λάβρο και ξέχειλο από δίκαιη, αν και ήπια αγανάκτηση... ευφυές, στοχαστικό και καλογραμμένο". ("The Nation") "Αδιάσειστα στοιχεία πως η επιμονή των μεγάλων εταιρειών για όλο και μεγαλύτερα κέρδη οδήγησε σε έναν επιχειρηματικό και πολιτιστικό παραλογισμό". ("Business Week") "Καλά βιβλία για όσο το δυνατόν περισσότερους αναγνώστες ή μόνο περισσότεροι αναγνώστες πάση θυσία; Ιδού το δίλημμα που μας θέτει η βιωματική μελέτη του Σιφρίν που προοιωνίζεται ένα διάλογο ερεθιστικό". (Νίκος Μπακουνάκης, "Το Βήμα") "Μια προειδοποίηση για την επέλαση των καπιταλιστικών ηθών στην αγορά του βιβλίου". (Βένα Γεωργακοπούλου, "Ελευθεροτυπία") "Αποκαλυπτικό, συνθέτει ζοφερές εικόνες για τα εκδοτικά μελλούμενα". (Κυριάκος Ντελόπουλος, "Η Καθημερινή")
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-7872-76-2
Book pages: 
133
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-7872-76-2
Book pages: 
133
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο